לימודי המשך במנהל עסקים - תואר שני במדיניות ציבורית
לימודי המשך במנהל עסקים - תואר שני במדיניות ציבורית
מנשה
1 תגובות
שלום רב עוד שאלה שאשמח לקבל תשובה עלייה למדתי תואר שמנהל עסקים במימון ואני מחפש תואר שקנה לי מקצוע מאחר והתואר שלי יחסית תואר כללי חשבתי ללמוד תואר שני במדיניות ציבורית האם זה תואר שיוכל לעזור בשוק העבודה? או שיש תואר אחר שישתלב לי טוב אם התואר בראשון במימון ויותר ייתן לי מקצוע..
נ
נועה סטרוז
מנהל ציבורי תואר שני
שלום מנשה, לימודי תואר שני בתחום זה, פועלים להכשרת מנהיגות ציבורית מובילה ומשלבים בין תחומים רבים כגון ממשל ופוליטיקה, יחסים בינלאומיים, מדעי המדינה, מנהל ציבורי, כלכלה, משפטים ,התנהגות ארגונית, וניהול משאבי אנוש.
תוכניות הלימוד לתואר שני במנהל ציבורי מתקיימות באוניברסיטה העברית, אוניברסיטת חיפה, אוניברסיטת תל אביב, המכללה האקדמית ספיר, המכללה למנהל, המרכז ללימודים אקדמיים ועוד.
תואר שני במנהל ציבורי אכן מתאים כהמשך לתואר ראשון במנהל עסקים אך אני ממליצה לך לשקול האם זה הוא התחום בו תרצה לעסוק או שמא ישנן כבר אופציות עבודה שמתאימות לך עם התואר הראשון שבידך כרגע ואתה מעוניין לעסוק בהם בעתיד.
תואר שני לא בהכרח אומר שתעסוק במשהו שבו אתה באמת רוצה להתעסק בעתיד ולכן עדיף לבדוק לפני שממשיכים הלאה אם אינך מפספס הזדמנות לעסוק במה שבאמת מעניין אותך.