שלום לכולכם, אשמח אם תעזרו לי במספר שאלות - שאלה ראשונה יש לי תואר ראשון במנהל עסקים במימון מאחר וזהו תואר יחסית כללי ולא מקצוע הייתי רוצה לקבל ממכם רעיונות לתואר שני שיוכל להשתלב טוב עם התואר הראשון שלי וכן שיהיה בו ביקוש למקומות עבודה שאלה שנייה היא אם בכלל כדאי להמשיך לתואר שני כדי שלא אהפוך לאובר קוואליפייד למקומות עבודה? אשמח אם תענו על שאלותיי בהקדם
לילה טוב..:)
נ
נועה סטרוז
לימודי תואר שני - האם כדאי
שלום מנשה,
בוגרי התמחות במימון לתואר ראשון במנהל עסקים יוכלו להשתלב בעבודה בתחום הבנקאות, לשמש כאנליסטים בשוק ההון, לעסוק בניהול תיקים ובייעוץ השקעות, לסחור בבורסה לניירות ערך, לאייש תפקידים מקצועיים בחברות אשראי וביטוח ועוד מה שאומר שבמידה ותרצה להיכנס ברגע זה לעולם התעסוקה עם התואר שכבר יש לך ביד יש לך כמה וכמה אופציות.
במידה ותחליט ללמוד לתואר שני תוכל להתקדם במספר כיוונים שונים שכן תואר ראשון במנהל עסקים ניתן לשלב כמעט עם כל תחום שתרצה ולכן זה מאוד תלוי במקצוע בו תרצה לעסוק בעתיד ומה הוא המקצוע שהכי מעניין אותך.
לגבי השאלה האחרונה שלך, ישנם מקומות עבודה שלעיתים יציינו שמועמד מסויים הוא אובר קווליפייד, בד"כ מדובר במצב בו היות ואדם בעל תואר שני זכאי למדרגת שכר גבוהה יותר.
ממליצה לך לפנות ליועצים שלנו דרך הקישור שצירפתי לך על מנת להבין בדיוק מה הוא התחום המתאים לך ביותר במידה ובאמת תחליט להמשיך לתואר שני.