שלום, אני בת 24 ועדיין לא התחלתי ללמוד עקב חוסר החלטה מה ללמוד. אני מאוד אשמח לייעוץ לימודים. במשך השנים עבדתי בשירות לקוחות, הנהלת חשבונות, מכירות בקטנה אומנם לאף אחד לא התחברתי למדתי פסיכומטרי יצא 432 וכמו כן למדתי גם חינוך פרשתי לאחר סמסטר עקב שאמרו לי שיש לי קושי מסיום שלא מתאים למקצוע אני קצת עצובה בגלל חוסר היכולת להחליט ולהתחיל כמו כולם ולהתקדם חושבת על מנהל עסקים וכלכלה אך חושבת שמתמטיקה אני מחבבת אבל לא נראה לי שאני אוהב לעשות זאת מה שגם שזה הצד החלש שלי . בכיתה י עשיתי תעודת מדריכת שחייה שמאוד אהבתי חשבתי בסוף ללמוד אולי בכיון הזה של שיקום במים טיפול במים אבל שוב אני קצת מבולבלת אשמח לייעוץ
ש
שני יונגר
החלטה לגבי לימודים- הצעה לכיוון מחשבה
שלום מיטל,
אם אהבת את הכיוון הטיפולי ואת הטיפול במים אולי זה באמת צריך להיות הכיוון שלך. אני לא מאמינה כי כולם צריכים להיות אקדמאים, אלא להפך. אם תוכלי להיות אשת מקצוע מעולה בלי לעבור בשערי האקדמיה, את תהיי מאושרת יותר וכך גם המטופלים שלך. בתחומי הטיפול במים יש המון תחומים שונים ואלי תוכלי לעשות התנסות קטנה ולראות אם את מתחברת לפני שאת מחליטה. להתחרט תמיד מותר וכך גם תוכלי לשנות כיוון וכן ללמוד לימודים אקדמיים, אבל אולי באמת כדאי שתבחני טוב טוב את הנושא של הטיפול במים. צירפתי מאמר על הנושא וממנו תוכלי להגיע לתחומים שונים מעולם המים שיספקו לך הרבה מידע. אני בעד שתפני גם למכללות בתחום וממש תלכי לראות במה מדובר. מקווה שתמצאי תעסוקה שתעשה אותך מאושרת.