שלום רב, אני עו"ד בעלת תואר ראשון ושני במשפטים, לאחר התמחות בפרקליטות המדינה. אני שנה וחצי עו"ד ועבדתי במספר משרדים בתחום האזרחי- נזיקין כעת אני לא עובדת ומאוד מתלבטת מה לעשות הלאה אני מיואשת מהמקצוע מהמשרדים, מהזלזול של העו"ד , השעות הלא הגיוניות של עבודה, הקושי הרב להתקבל לחברות טובות מאוד מאוד חושבת לעשות הסבה מקצועית אך לא יודעת למה לא מעוניינת ללמוד עוד שנתיים משהו חדש לגמרי חושבת יותר לכיון של תעודה או לחלופין לעשות משהו עם התואר הקיים אך הבעיה שאין לי ניסיון ..
ש
שני יונגר
הסבה מקצועית לא אקדמית
שלום רינה,
אין בעיה עם הסבה מקצועית שנעשית באמצעות לימודי תעודה, אני אפילו בעד. אבל את חייבת לדעת לאיזה כיוון, אפילו כללי, את רוצה לפנות. היותך עורכת דין לא נותנת לי יותר מידיי אינפורמציה. מה שאני מציעה שתעשי זה פשוט תתחילי לקרוא ולהתעניין בתחומי לימוד שונים. תראי מה מושך אותך יותר או פחות ותתמקדי בצורה טובה יותר בתחום שלאיו תרצי או תוכלי לפנות. אני מציעה לך להתחיל ולסרוק מאמרים כאן באתר על נושאים שונים כדי להתחיל ללמוד את השטח. צירפתי לך בקישור למטה משהו כללי על לימודי תעודה, משם תוכלי להיכנס למאמרים שונים על תחומי לימוד לתעודה ותראי לאיזה כיוון את נמשכת.