שלום וברכה אני בת 30 לערך ללא תעודת בגרות ומעונינת ללימוד או תואר אך אני לא יודעת כיצד לבחור תחום לימודים שהוא מתאים לי ...אני בדכ אוהבת לייעץ ולתת חוות דעת ולעצב ... אשמח להצעות תודה
ש
שני יונגר
חסרה לי המון אינפורמציה בשאלה שלך
שלום רעות,
הפרטים שמסרת על תחומי העניין שלך מאוד כללים. מאוד חשוב לשמוע גם מה עשית עד היום ואיזו מסגרת עבודה את מחפשת לעתיד. אם את אוהבת לייעץ, יעוץ ניתן לתת בכל תחום שהוא אך חשוב לי להבין מה התחומים שמעניינים אותך. אני מזמינה אותך לחזור לפורום ולהסביר, מהם התחומים שמעניינים אותך ואיך את מדמיינת את עבודתך. בנוסף, ספיר מה עשית עד היום ולמה דווקא עכשיו ללמוד. כל מידע לגבי ולגבי תחומי העניין שלך יכול להיות רלוונטי לתשובה מעמיקה יותר מצידי. אשמח לשמוע.
לשני בהמשך
היי אז ככה אני קרוב ל 7 שנים לא עובדת בגלל בעיה רפואית שלא אפרט בפורום ..בעברי הייתי מזכירה רפואית וכן מבקרת איכות ..אני רוצה ללמוד על מנת לרענן ..וגם מקצוע לעתיד טוב אני יודעת לייעץ לגביי כול מיני דברים בעיקרון אני יודעת לעצב חדרי שינה, מטבח וכו אני מאוד מסודרת ומדוקדקת אני לא יודעת לפרט יותר מזה וגם ההתלבטות של ללמוד בגילי קצת בעייתית ...למרות שאני רווקה עדין בעיקרון אני מחפשת ללמוד דבר מעניין שנותן הרבה וגם שמפרנס אשמח מאוד לעזרתך !!!