שלום , אני בן 40 עם תואר שני במנהל עסקים ותואר ראשון בכלכלה. עובד בתחום הכלכלי בחברה : תקציב , דוחות ,בדיקות כלכליות וכו. די מאסתי לעסוק בנושאים אלו וכבר לא מושכת אותי העשייה בתחום צר זה וגם לא תפקיד ניהולי בתחום. אני בשלב של חיפוש עצמי מחדש ורוצה לעשות הסבה מקצועית. תחומי ההתעניינות שלי הם : בע"ח ,שוק ההון , שרטוט וציור . אשמח לקבל הדרכה וכיוון דרך לגבי הסבה ובניית קריירה חדשה .אם התארים שלי יעזרו בקריירה החדשה מה טוב . איך מתחילים בכלל ?. תודה!
ש
שני יונגר
הסבה מקצועית מתחום הכלכלה
שלום יובל,
התחום היחידי שבו תוכל ליהנות מהרקע המקצועי שלך הוא תחום שוק ההון. את מרבית הרקע והניסיון הרלוונטי כבר יש לך כל שעליך לעשות הוא הסמכה כזו או אחרת ולמצוא עבודה בתחום. מה שחשוב הוא שתיקח בחשבון שכל מעבר לתחום חדש משמעותו היא גם ירידה תלולה בשכר וזה חייב להיות חלק מהשיקול שלך. לגבי תחומי בעלי החיים, יש לך אפשרות ללמוד קורסים לצורך תעודה שאולי ההעשרה של עבודה בתחומם כעצמאי בשעות הפנאי שלך יכולה לגרום ליהנות מכל העולמות. טיפול באמצעות בעלי חיים למשל יכולה להיות אפשרות טובה. לגבי שרטוט וציור, אלו נשמעים לי בשלב זה כמו אפשרויות לתחביבים שתוכל לפתח. כמובן שיש קורסים רבים ברמה גבוהה בחלקם להכשרה בתחומים הללו, אך אין ממש תעסוקה בהם, מלבד בתחום ההוראה.