אוקיי נתחיל בזה שאני בת 27 אמא ל2 ילדים קטנים אני חייה בקנדה 6 שנים לאחרונה החלטנו שאולי נחזור לארץ בקרוב בארץ למדתי במכללה תעשייה וניהול לא סיימתי כי היינו צריכים לטוס, פה בקנדה לא למדתי כי אני עם הילדים בבית אני לא רואה את עצמי יושבת בבית כל החיים אני רוצה לבנות לעצמי קריירה להיות בנאדם בפני עצמי.. אין לי מושג מאיפה להתחיל ומה לבחור, אני חושבת שכל מה שקשור לעיצוב אופנה טיפוח או אפילו מכירות ושיווק בתחום הזה זה המקום שלי בזה התשוקה שלי נמצאת אבל איזה לימודים לבחור בשביל להיכנס לעולם הזה אני פשוט לא יודעת ובכלל האם זה לא מאוחר מידי בשבילי?!
ש
שני יונגר
האם כדאי ללמוד אופנה?
שלום מריה,
אני חושבת שדווקא בתחום הזה אף פעם לא מאוחר. אם החלום שלך הוא להיכנס לעולם האופנה, אז השלב הראשון הוא ללמוד כדי שתרכשי את הכלים הבסיסיים לפחות של גזירה תפירה וכו'. בישראל קיימים מספר מסלולים בתחום, לשיקולך. יש גם אפשרות לעשות קורסים לצורך תעודה אשר יקנו לך את הכלים הפרקטיים לכניסה לעולם האופנה וכן יש אפשרות ללמוד לתואר אקדמי בתחום אם מוכר בארץ או לא. בסופו של יום מה שהכי חשוב הוא להיות טובה בכל מה שתעשי וכן לדעת שאת אשת המכירות הטובה ביותר של עצמך ולכן הדבר אפשרי אם את מאמינה בעצמך. תחום האופנה מציע אפשרויות שונות ומגוונות ואני בטוחה שלאחר שתחשפי אליהן תוכלי לבחור בזו המתאימה לך ביותר. קראי עוד על התחום בקישור שצירפתי לך למטה.