שלום, החלטתי לעשות שינוי במסלול המקצועי שלי דבר שידרוש ממני גם לשנות את התואר שאותו אני שואפת לקבל. כיום אני לומדת באו"פ מדעי החברה והרוח בעלת 60 נק. מעונינת להעשות הסבה לכל מה שקשור בטיפול והדרכת הורים. חשבתי ללמוד באדלר /סמינר הקיבוצים אך הבעיה היא שצריך קודם לסיים את התואר! איזה מסלול הכי מהיר מומלץ לעשות לסיום התואר הראשון כדי לעבור ללמוד את דרך הטיפול והייעוץ. תודה מראש שלי
ש
שני יונגר
מעבר למוסד לימודים אחר
שלום שלי,
את יכולה לבדוק במכללות או אוניברסיטאות בהן מלמדים את התואר, במידה ותצליחי להתקבל אליהן כמה זמן תידרשי עוד ללמוד לסיום התואר. קחי בחשבון כי לימודי תואר ראשון אורכים לפחות 3 שנים, בכל מוסדות הלימוד. ידוע לי כי באו"פ מסיימים תארים לאט יותר בגלל מבנה הלימודים, אך כדאי שתשקלי את כל האפשרויות שלך לפני שאת מחליטה לאן ללכת. צירפתי לך מאמר על לימודי מדעי הרוח והחברה, יש שם גם שמות של מוסדות לימוד אפשריים. פני אליהם ותראי מה מציעים לך. את למעשה מבחינת נקודות זיכוי נמצאת באמצע התואר, אז אולי לא יהיה לך כדאי ודווקא כדאי יותר יהיה שתיקחי יותר קורסים בסמסטרים הקרובים כולל סמסטר קיץ כדי לסיים במהירות האפשרית את התואר הראשון היכן שאת לומדת כיום. הסיבה שאני לא נלהבת להציע לך לעבור למוסד לימודים אחר הוא מבנה התואר והאפשרות שלא יכירו לך בכל הקורסים שכבר למדת.