היי! מעוניינת להתחיל ללמוד תואר, גרה בצפון, עשיתי פסיכומטרי- לא השקעתי- לא הצלחתי. כרגע, יש אפשרות ללמוד ניהול וארגון ומשאבי אנוש במכללת כנרת שלוחת בר אילן במסלול עובדים, לחסוך כסף וללמוד, התחום מעניין אותי השאלה אם יש עבודה ותגמול בשוק.. מתלבטת אם לעשות פסיכומטרי או להתחיל תואר ראשון ומקסימום לעשות הסבה לחנ"ג/ עו"ס.. 3 הנושאים מעניינים אותי .. רוצה להתחיל ללמוד שוקלת אם להתחיל פסיכומטרי, אין לי כח למעונות.. מתלבטת מאוד אם התואר מומלץ
ש
שני יונגר
לשבת ולעשות פסיכומטרי מחדש
שלום,
העבודה שבה ניתן לעסוק לאחר התואר הזה היא בתחום משאבי האנוש או כוח האדם. יש שם לא מעט תחרות וזה גם תלוי מאוד אם תאבי את התחום הספציפי הזה כי אין לך הרבה אפשרויות מעבר לכך. אני ממליצה שתנסי להשקיע בלימודים לפסיכומטרי. אם את יודעת שאי ההצלחה שלך נבעה מחוסר השקעה, אז קדימה, שבי ללמוד. אם את רוצה להיות מורה או עובדת סוציאלית, אלו מקצועות שמאפשרים קצת יותר מלימודי משאבי אנוש, כי הם עוסקים במקצוע מסוים. אז קחי רק בחשבון כי את חייבת להשקיע. אף פעם לא הכל מעניין ויש גם נושאים מאוד קשים ללימוד. חלק מהעניין הוא ההשקעה וכרגע את מתחילה אותה עם הפסיכומטרי שבעיני הוא חלק בלתי נפרד מהלימודים לתואר עצמו.