שלום רב, אני מתעניינת בלימודי תואר שני בייעוץ ארגוני. אני בעלת תואר ראשון בתקשורת וניהול ותואר שני במנהל עסקים (את שני התארים למדתי במכללה למנהל). אני מתלבטת האם ללמוד באוניברסיטת תל אביב תואר M.Sc בניהול, עם התמחות בייעוץ ארגוני או שמא זה מעין "חזרה" על התואר במנהל עסקים תודה מראש.
ל
לירז
ייעוץ ארגוני תואר שני
האם תואר שני בניהול הוא כמו תואר שני במנהל עסקים ?
ש
שני יונגר
ניהול או מנהל עסקים
שלום לירז,
תואר שני בניהול או במנהל עסקים, הם אותו הדבר בדיוק בשמות מעט שונים. אלו פשוט השמות שבוחרים מוסדות הלימוד על-מנת להבחין בין התארים הרבים מאותו הסוג המוצעים בשוק הלימודים בישראל.
תואר שני ביעוץ ארגוני
היי לירז , כעיקרון כן תואר שני בניהול הוא בעצם תואר שני במנהל עסקים , פשוט באוניבסיטה זו פקולטה לניהול ובמכללות זהו תואר במנהל עסקים . את יש לך כבר 2 תארים אין שום טעם וצורך לעשות שוב פעם תואר בניהול כאשר יש לך כבר 2 כאלה , את למדי את אותם תכנים כמעט רק פשוט מסלול התמחות יהיה שונה לכן המלצתי ללכת ללמוד תעודה ביעוץ ארגוני , הרקע האקדמי שלך הוא בהחלט מספק
ש
שני יונגר
האם ללמוד לתואר שני נוסף בייעוץ ארגוני
שלום לירז,
בהחלט יש חזרה על חלק נכבד מהדברים שלמדת. לכן אני חושבת שמה שעליך לעשות זה למצוא עבודה בתפקיד ניהולי, כדי לצבור את הניסיון הניהולי הדרוש לך כדיל להיות יועצת ארגונית בסופו של דבר. שנית, יש קורסים לצורך תעודה המכשירים יועצים ארגוניים ברמת הפרקטיקה של העבודה בתחום. חלקם ברמה גבוהה מאוד וחלקם פחות. כדי שתשקלי זאת.