שלום אני חייל משוחרר כרגע ואני ורצה ללמוד משפטים באוניברסיטה תל אביב ואייך נגיד במילים עדיניות לא למדתי הרבה בתקופת התיכון אפילו לא למדתי בכלל חחח יש לי רק 12 שנות לימוד עכשיו מה עליי לעשות אוו יותר נכון כדאי להתחיל קורס פסיכומטרי אוו ללכת למכינה קודם במידה וייקבלו אוותי הבעיה שאני לא זוכר כלום לא מטמטיקה ואנגלית רמה בסיסית מאוד עם כול השאר אני חושב שאני ייסתדר תודה לכול העוזר
ש
שני יונגר
השלמות הדרושות ללימודי משפטים
שלום נתנאל,
אחרי שהחלטת מה אתה רוצה ללמוד, בחר במוסד הלימודים האופציונאלי וברר מולם לגבי מכינה לבעלי 12 שנות לימוד ללא תעודת בגרות.
אני מאמינה כי כדאי לעשות את הכל באותו מוסד לימודים, כדי שיקבלו בוודאות את המכינה שעשית בלי הסברים מיוחדים.
קח בחשבון כי בלימודי משפטים אתה חייב פסיכומטרי דיי גבוה, אז כדאי מאוד שתתחיל לעבוד בכיוון, כי הבחינה מצריכה הרבה תרגול.
כך גם לגבי אנגלית, כדאי מאוד שתלמד אנגלית כדי להצליח בבחינה.
לצערך את מה שלא עשית בתיכון תצטרך לעשות עכשיו לקראת הלימודים, אך באמת שהדבר אפשרי בהחלט.
לסיכום, יש מכללות בהן תנאי הקבלה נוחים יותר. אני לא מציעה שתוותר, אלא שתיקח בחשבון שאם לא תגיע לרף הגבוה שמציבים מוסדות הלימוד המובילים בתחום המשפטים, יש אפשרות ללמוד גם במוסדות לימוד עם תנאי קבלה קלים יותר.