שלום אני בת 36 אם ל 2. בעלת תואר ראשון בחינוך ושני במינהל מדיניות ציבורית. סיימתי את לימודי לפני כ 10 שנים. בהלך 10 שנים אלו התעסקתי בעיקר בתפקידים בעלי אופי מזכירותי בהייטק. תפקידים אילו אינם מאתגרים אותי ולכן ברצוני לשנות כיוון. אני מחפשת לימודים שיאפשרו לי למצוא עבודה מאתגרת בסיכויים גבוהים. תודה
ש
שני יונגר
בחירת מקצוע חדש
שלום,
השאלה שלך מאוד כללית. מכיוון שמנהלי הפורום וביניהם אני, לא מכירים אותך איננו יכולים להמליץ מה ללמוד, שיאתגר דווקא אותך ושיתאים לך.
אני מאוד ממליצה שתקראי על תחומי תעסוקה למיניהם פה באתר ובנוסף, נסי לערוך טבלה של התחומים המעניינים או המסקרנים אותך. קראי עליהם וחשבי האם את רוצה להיות באותם התחומים. במידה ותשובותיך יהיו חיוביות חזרי אלינו ונוכל לתת לך מענה ספציפי לשאלות.
אולי, אם את עובדת במקום עבודה טוב ויציב. כדאי דווקא לשקול תחביב או עבודה קטנה צדדית ולא שינוי תחום מלא.
בחירת מקצוע חדש
שני שלום, אני לא נמצאת במקום עבודה טוב ויציב. מעניין אותי תחומים כמו רווחה בארגון, הפקת אירועים ובגדול תפקידים שדורשים חשיבה יצירתית. מעניין אותי לעבוד עם אנשים. אינני מעוניינת בתפקידים טכניים או ריאליים. אני נחושה להתחיל בכיוון חדש וקריטי לי למצוא כיוון שאוכל למצוא בו עבודה. מקווה לעזרתך. תודה.