האם צריך רקע קודם וניסיון רלוונטי כדי ללמוד מוסיקה או משחק?
האם צריך רקע קודם וניסיון רלוונטי כדי ללמוד מוסיקה או משחק?
רותם
1 תגובות
שלום :) מאז שאני ילדה קטנה אני מתחברת מאוד למוסיקה, אף פעם לא עשיתי עם זה משהו בגלל חוסר ביטחון ודברים מסויימים שעברתי בחיים. בשנים האחרונות התחלתי להתעניין גם במשחק, אני רואה בתחומים האלה סוג של תרפיה שאני מאוד צריכה וגם מאוד אוהבת. הסביבה כולה אומרת שיש לי פוטנציאל אני פשוט צריכה כלים וללמוד את הבסיס. למרות שאני לא יודעת כ"כ כמה הסביבה אובייקטיבית וכמה זה נכון אני רוצה ללמוד את זה בשביל עצמי וכי אני מאוד אוהבת ומתחברת. העניין הוא שאין לי שום בסיס ושום רקע, אבל אני מאוד רוצה. יש גם בעיה מאוד גדולה שזה העניין הכספי, האפשרויות שלי ממש שואפות ל0 רציתי לדעת אם יש משהו שמתאים גם לאנשים במצבי... לא מקום שדורש נסיון וידע רחב וגם שיש אפשרויות למלגות או לתשלום מינימלי. תודה :)
ש
שני יונגר
לימודי מוסיקה או משחק
שלום רותם,
על איזה תחום במוסיקה מדובר? האם את מנגנת על כלי נגינה מסוים? בכל מקרה מאוד תלוי אלו לימודים את מחפשת. קשה לתת מידע על התחום ולגבי עלויות או מלגות ללא הסבר קצת יותר ספציפי על מה שאת מחפשת ורוצה לעשות וללמוד.
בתי הספר למשחק, הם בתי ספר פרטיים, כך שהעלויות ללימודים גבוהות ברוב המקרים ומלגות תוכלי לבקש רק במכללות עצמן. לימודי מוסיקה מתקיימים גם במכללות פרטיות וגם באוניברסיטאות ומכללות ציבוריות. רק שמדובר בדרך כלל על לימודים המיועדים למי שעוסק במוזיקה בפועל וחלק מתנאי הקבלה הם ניסיון במוסיקה.
אשמח אם תפרטי יותר על המקום שאת נמצאת בו היום ומה בדיוק את רוצה ללמוד. בקישור המצורף יש מידע שיסייע לך למצוא מסלול מתאים.