שלום רב במשך 3 שנים ניסיתי לשפר את ציון פסיכומטרי שהוא מאוד נמוך למקצועות הרפואה בארץ, שאלתי היא, האם ישנה אפשרות ללמוד קורס טכנאי רנטגן ללא תואר בארץ שכמובן לא מצריך פסיכומטרי? והאם יש מקצועות פרא רפואיים נוספים שניתן להתקבל ללא פזיכומטרי? אחכה לתשובתכם בהקדם תודה מראש
ש
שני יונגר
לימודי רנטגנאות
שלום אלין,
אם הפסיכומטרי שלך יכול להספיק לתואר ראשון במדעי החיים למשל אולי תוכלי לשקול להשקיע בלימודי התואר הראשון ולנסות להתקבל ללימודי מסלול הארבע שנתי ברפואה.
לגבי לימודי רנטגן, אין צורך בפסיכומטרי לשם לימודים אלו מכיוון שאלו לימודי טכנאים. יש גם מסלול הנדסאים במכשור רפואי אם זה מעניין אותך.
תוכלי לקבל את הפרטים והפניה למכללות הרלוונטיות מאנשי השירות של האתר. מצורף קישור להשארת פרטים לשימושך.
צריך פסיכמטרי לרנטגן
וצריך שיהיה ממוצע 100 באנגלית בפסיכמטרי. הלימודים הם לימודים לתואר 3 שנים. אלה אם כן את מתכוונת ללימודי 'טכנאות מכשירים רפואיים' ולא נראה לי שזו כונתך כיון שאת מחפשת את התחום הפרא רפואי. במקרה אני חפרתי הרבה על התחום הזה...פעם לא היה צריך תואר היום יצא חוק ורוב המקצעות נדרש תואר אם לא הכל. אני יכולה לומר לך על לימודי קוסמטיקה פרא רפואי שזה ללא דרישות מוקדמות. לימודי תעודה בלבד.