היי, שמי הילה גולדנברג, בת 28, אמא חד-הורית ל-3, אני מעוניינת ללמוד מקצוע שיביא לי סיפוק עצמי, יש לי המון ניסיון חיים ואני מרגישה צורך לעזור לאחרים עם כל הידע שלי, אני מייעצת טובה, יש לי יכולת ראייה טובה, אוהבת להכנס לעומק הדברים ולחקור את הבעיה, אני אוהבת אמת, מעבר לכך, אני מאוד פרפקציוניסטית, מסודרת, מאורגנת, מחושבת, מתחברת לצד הרוחני בחיים וזהו בעיקר... השאלה היא איזה מקצוע יכול להתאים לי? אני נורא מבולבלת, חשבתי ללמוד תיקשור וטארוט אך מכיוון שיש איסור לעסוק בזה, אז זה ירד קצת מסדר היום, חשבתי ללמוד ייעוץ זוגי\גישור, האמת, שאין לי המון אמצעים וזמני לחוץ, הייתי מעדיפה איזה קורס, למרות שממוצע ציוני הבגרות הבגרות שלי הוא 85, אין לי את האפשרות ללמוד תואר, אשמח אם תענו
ש
שני יונגר
קורס אימון וגישור או ייעוץ משפחתי וזוגי
שלום הילה,
אולי כדאי שתשקלי ללמוד גישור או אימון וגישור. עם כל התכונות הללו את בהחלט יכולה לעסוק בתחומים הללו ולהיות טובה בהם. יש גם קורסים בייעוץ משפחתי וזוגי שאינם דורשים בהכרח תואר אקדמי.
אני מציעה שתבררי לגבי לימודי גישור וייעוץ למשפחות. מכיוון שלא ציינת היכן את גרה. אז לא אוכל לתת לך שמות של מכללות רלוונטיות. לכן, את הפרטים לגבי מכללות בקרבת מקום מגוריך תוכלי לקבל מהשירות של האתר. צרפתי לך קישור לשימושך.