אני נמצא בדיוק על צומת הדרכים ( קצת לפני הטיול אחרי שיחרור) והלימודים. חשבתי על מספר מקצועות שמושכים אותי , ופיזיותרפיה נראה הכי מתאים, אך לאחר שקראתי גם כאן בפורום ושוחחתי עם אנשי מקצוע , הבנתי שהענף לא נמצא במצב כל כך טוב וכדי להתפרנס בכבוד זה לא המקצוע, חשבתי אולי ניתן לשלב עם המקצוע מנהל עסקים , כך שאוכל לפתוח בעצמי מכון.
בכל מקרה התלבטות השנייה היא ללכת למקצועות ההנדסה , שבהם נמצא הכסף, אך לא בטוח שאמצא את הסיפוק העצמי , חוץ מזה שלא ממש חיבבתי את הפיזיקה בבית הספר (עשיתי 5 יחידות) באופן כללי הצד הטכני שלי חזק מההומני...
אשמח לקבל כאן עצות והצעות מאנשים על אפיקים חדשים למחשבה... בנוסף, חשבתי ללכת למכון מקצועי לייעוץ והכוונה.
ש
שני יונגר
ללכת עם הראש או עם הלב
שלום הדר,
השאלה של הלב או הראש היא שאלה שככל הנראה תעסיק אותך תמיד. כך מרגישים רבים אחרים אשר בוחרים מסלול לימודים לפי אחת מהדרכים.
אני מציעה שתבחר לפי המסלול אשר יאפשר לך חיים טובים יותר. נכון להיום הנדסה הוא תחום מאפשר חיים ברמה גבוהה יחסית ולכן כדאי להכנס אליו.
את המקום של הנתינה לזולת והלב תוכל ליישם בהתנדבות בקהילה או בשעות הפנאי שלך. אני מאמינה בגישה הפרקטית המאפשרת יותר הזדמנויות בעתיד.