אני טוב בללמוד ולשנן , יש לי כישורי הבעה בכתב גבוהים ואני טוב גם בלנתח מצבים ולהסיק מסקנות. אבל מצד שני אין לי כריזמה, יכולת שכנוע, או יכולת הבעה בעל פה.
אני סביר במתמטיקה. אבל כשמתמטיקה לא מסובכת אני אפילו מוצא עניין בחישוב נתונים. אבל אם באוניברסיטה היא תהיה קשה אני לא אעמוד בתואר. המקצועות שהייתי טוב בהם בבית הספר אלו כל המקצועות שמשננים דברים כמו היסטוריה ותנ"ך, אזרחות קצת פחות.
יש לי פיסוכמטרי690 והבגרות טובה. אני מתחיל ללמוד משפטים בשנה הבאה ואני מתלבט אם זה מתאים לי. עורך דין לפעמים נדרש להיות סוג של סוכן מכירות, וכפי שציינתי אין לי את הכישורים האלו (שכנוע כריזמה הבעה בעל פה). מצד שני אני רוצה להיות עורך דין לענייני מסחר או נדל"ן, האם גם אז חשוב שעורך הדין יהיה סוג של סוכן מכירות?
אני מתלבט בין הדברים הבאים: משפטים (לא פלילי אלא מסחרי/נדלן), מנהל עסקים, חשבונאות, כלכלה. לפי התכונו שתארתי, מה משתמע שיותר מתאים לי?
ש
שני יונגר
לימודי משפטים בהחלט
שלום יוסי,
לא כל עורכי הדין עומדים בביתי משפט ובדיונים סוערים. חלקם פשוט מומחים לתחומם, כמו למשל בתחום הנדל"ן שם בדרך כלל לא עומדים בבתי משפט ומייצגים נאשמים וכך גם בתחומים רבים נוספים בתחום המשפטים.
הדבר הראשון שחשבתי עליו, כאשר התחלתי לקרוא את מה שכתבת, הוא שמשפטים וא התחום בשבילך. אני בטוחה שתמצא את הנישה המתאימה לך ותצטיין בה.
בכל מקרה, גם אם תבחר שלא להיות עו"ד בסופו של דבר, הידע במשפטים מעולה להרבה תחומים בעיקר בכל הנוגע לדיני חוזים בעסקים.
הדין המסחרי, בהחלט יכול להיות מצויין עבורך. את לימודי מנהל העסקים כדאי שתעשה כתואר שני.