שלום, סיימתי תואר ראשון בחשבונאות במגמת הכלכלה, עשיתי שנת השלמה אבל לא עברתי את המבחן בפיננסית ואני לא מתכננת לעשות את מבחני המועצה בהמשך בגלל הקושי הרב והייאוש. כלומר יש לי רק תואר בחשבונאות. אני אמנם עובדת עכשיו כסטאז'רית במשרד רו"ח אבל המשכורת מתחת למינימום ואני לא רואה את עצמי מתקדמת במקום עבודה זה כי זהו משרד קטנטן ואין אופציות קידום (במיוחד שאני לא רו"ח אלא רק עם תואר ראשון). לכן אני בודקת אופציות נוספות לשדרג את מעמדי ואת שכרי בעתיד. (אם זה תואר שני ואם זה קורס השלמה). תואר שני במנהל עסקים לא נראה לי. אבל שמעתי מישהו שדיבר על תואר שני במיסים????? האם זה יכול להתאים לי? אני מחפשת משהו פרקטי עם נתונים שלי כפי שאמרתי כדי להשתדרג בעתיד גם מקצועית וגם בשכר- ושלא ארגיש שבגלל שאני ללא רשיון של רוח- אז אני נחותה בעבודה.
ש
שני יונגר
תואר שני בלימודי מיסים בעסקים
שלום אלבינה,
התחום נשמע מבטיח בהחלט. אין ספק שמי שמומחה בתחום המיסים יכול להיות בעל ערך רב לחברות השונות. כדאי מאוד עם זאת, שתמצאי לפני כן עבודה בתחום רלוונטי כגון תחום הכלכלה או הפיננסים.
אני ממליצה שתחפשי עבודה או ככלכלנית מתחילה או בכל תחום אחר פיננסי שמעניין אותך ורק לאחר מכן תתחילי את הלימודים. זה מאוד חשוב שיהיה לך ניסיון תעסוקתי רלוונטי עם סיום התואר השני בתחום הזה. ללא הניסיון את עלולה למצוא את עצמך במצב דומה לזה שאת בו היום.