שלום אני רוצה משהו 2 - 3 שנים באונברסיטה שאפשר לשלב עבודה , אני אוהב לאייר מולטימדיה , בכלל אני בחור יצירתי . אני בן 32 ניסיתי ללמוד בכמה מקומות חלקם מעל הפופיק חלקם לא עניינו אותי . יש לי בגרות ופסיכומטרי מלפני 10 שנים בתוצאה סבירה . אודה אם תוכלו לתת לי כיוון , משהו להתחיל ממנו . תודה
ש
שני יונגר
לימודים אקדמיים בתחום הגרפיקה והמולטימדיה
שלום נתי,
תואר ראשון, בכל תחום אורך לפחות 3 שנים. יחד עם זאת, רוב התארים ובפרט התארים באוניברסיטאות אינם מותאמים לאנשים עובדים.
כן קיים, תואר ראשון בתחום גרפיקה או התקשורת החזותית אשר יכול להתאים לך. אינני יודעת אם מסגרת השעות תתאים לך, אך התוכן בהחלט כן.
לצערי, פסיכומטרי בן 10 שנים אינו תקף, מה שאומר שאתה צריך לעבוטר את הבחינה מחדש ככל הנראה. תלוי בתנאי הקבלה לתואר אותו תבחר ללמוד בסופו של דבר.
אם אתה לא מעוניין בהכרח בתואר ראשון, יש המון קורסים בתחום הגרפיקה המולטימדיה, האנימציה וכו' שאתה תוכל להפיק מהם המון, לעבוד במקביל ובסופו של דבר לעבוד בתחום שלמדת.
השאלה היא מה מהכיוונים הללו הכי מתאים לך. אשמח לשמוע.
בברכה, שני
נ
נגה מHackerU
קורס עיצוב גרפי ואנימציה
שלום נתי, ישנם קורסים רבים בנושאי עיצוב גרפי או אנימציה שיכולים להתאים לעובדות שציינת. מכוון שאתה עובד ורוצה לשלב לימודים מתכונת ישנם קורסים שמוצעים במתכונת של לימודי ערב. בהצלחה.