קורס ניהול משאבי אנוש לאחר תואר בסוציולוגיה ומשאבי אנוש?
קורס ניהול משאבי אנוש לאחר תואר בסוציולוגיה ומשאבי אנוש?
Thomas
2 תגובות
האם קורס ניהול משאבי אנוש נותן יתרון כלשהו בפניה לעבודה לבעלי תואר ראשון במשאבי אנוש? או שמא עדיף לעשות תואר שני בתחום העיסוק?
ש
שני יונגר
ללכת ולמצוא עבודה לפני הכל
שלום תומס,
לא בטוח שלימודי התעודה הללו יסייעו לך במשהו, ייתכן ועדיף דווקא שתפש עבודה כרגע. הרי למדת כבר כחלק מהתואר שלך משאבי אנוש. אני יודעת שלימודי משאבי אנוש לצורך תעודה יקנו לך ידע פרקטי, אך אם אתה מחפש עבודה לחסרי ניסיון, לא בטוח שזה יתן לך את היתרון שאתה מחפש. הרי זה לא יתן לך ניסיון אלא רק היכרות עם העבודה בפועל ותרגול.
אני מציעה שתמצא עבודה למתחילים בתחום הכ"א או אפילו משאבי אנוש ואז תעשה את הקורס רק אם תראה את הצורך בו גם לאחר שתתחיל לעבוד.
אני חושבת שגם התואר השני יכול לחכות כרגע, כי הרבה פעמים הוא מגביל במציאת עבודה שהיא החשובה ביותר להתקדמות בעתיד, הלימודים לאחר התואר הראשון כבר פחות משפיעים.
בברכה, שני
T
Thomas
ומה בנוגע לתואר שני בעבודה סוציאלית?
סיימתי את התואר הראשון בסוציולוגיה ומשאבי אנוש וכעת אני עובד במוסד שמטפל בבעלי מוגבלויות שכליות ששייך למשרד הרווחה, האם לדעתך כדאי לי להשקיע את האנרגיה והזמן ולהתחיל בתחילת השנה הבאה תואר שני בעבודה סוציאלית (כמובן שידרשו השלמות כיון שלא למדתי תואר ראשון בעבודה סוציאלית) וזאת במטרה להשתלב בצורה טובה יותר במוסדות של משרד הרווחה?
בנוסף, מה גבי קורס חשב שכר בכיר? האם הוא מומלץ? האם יש מוסד לימודים שנחשב טוב יותר מהאחר? אני מעוניין ללמוד את הנושא כתחום לעיסוק נוסף ולא כתחום עיסוק עיקרי.