היי, אני בוגרת תואר ראשון ב"מעבדה רפואית". עבדתי כמה שנים בתחום ואני לא מעוניינת להמשיך בו עוד. אחרי שאני כבר כשנה+ מסתובבת באתרי דרושים, החלטתי שכ"אקדמאית" מאוד קשה למצוא עבודה ובה להתקדם (חוץ מעבודת מעבדות אין לי ניסיון..) ולכן- החלטתי שוב לנסות מזלי וללמוד אולי משהו מעניין / מספק יותר. חשבתי על כמה אופציות: 1. ניהול טכנולוגיות למידה - בHIT. בגלל אפשרויות הקידום, השכר, הגיוון... 2. ניהול מערכות בריאות - כתואר שני - בכל זאת לא "לזרוק" לפח את מה שלמדתי... 3. מאחר ואין לי ניסיון בניהול - אז הוראת מדעים ביסודי - כי אני אוהבת ילדים, ויש בזה עבודה או אפשריות קידום אחרות במידה ולא ארצה להיות מורה יש לציין כי אני מתחברת לתחום הטיפולי אבל סיעוד לא בשבילי...
ש
שני יונגר
בחירת מסלול לימודים להסבה
שלום,
אני מניחה שאת מעוניינת בדעתי לגבי המקצועות לגביהים את מתלבטת. בכל אופן, אני מניחה שהנקודה שציינת לגבי לא "לזרוק לפח" את מה שלמדת הוא הגיוני ביותר. מה עוד שבוודאי התחום מעניין אותך, אחרת לא היית מסיימת תואר שלם בו.
הגיוני בחלט להמשיך באותו הכיוון, אך קחי בחשבון כי ניהול מערכות בריאות מכשיר לתפקידים אדמיניסטרטיביים ולא לתפקידים בעלי תוכל מקצועי מתחום המדעים בדרך כלל. ניהול טכנולוגיות למידה נשמע מעניין, אך מדובר בתואר שלם מההתחלה ולא בטוח שתקבלי את התמורה לכך בסיום הלימודים. הוראה בתחום המדעים יכולה להיות מעניינת גם כי תוכלי לעסוק בתחום שלמדת וגם כי את אוהבת עבודה עם ילדים וכמובן שיש הרבה יציבות ואפשרויות לקידום בתחום החינוך.
מתחום החינוך תוכלי להמשיך גן לכיוונים טיפוליים אם תרצי בכך. נראה שאת בדרך הנכונה להחלטה.