אני כבר לא ממש ילדה, אוטוטו 36, אמא, ועדיין לא יודעת מה באמת אני רוצה לעשות כשאהיה גדולה... אני מאד מתעניינת בתחום התזונה, בעיקר הפרעות אכילה וכד', ובתחום החינוך- משהו בסגנון יועצת בבית ספר... אין לי הרבה שעות שבועיות ללימודים, ואצטרך לפרוס את זה לכמה שנים טובות... כמו כן, אין לי בגרות ופסיכומטרי... עצוב !
ש
שני יונגר
לימודי חינוך ופסיכולוגיה
שלום ליאת,
אחרי גיל 36 את לא חייבת בתעודת בגרות כדי ללמוד לתואר ראשון. ומכיוון שגם אין לך הרבה זמן פנוי במהלך השבוע אולי כדאי שתשקלי ללמוד באחד מהמסלולים של האוניברסיטה הפתוחה. שם את יכולה לבנות לעצמך מערכת המתאימה לאמהות. אולי כדאי שתשקלי לאור הדברים שאת רוצה לעסוק בהם ללמוד חינוך ופסיכולוגיה.
בכל אופן כדי להיות יועצת בית ספר תצטרכי להיות בעלת תואר שני בייעוץ חינוכי.
מה את אומרת?
בברכה, שני
ל
ליאת
בחזרה לעבר...
לפני יותר מ-10 שנים, אכן התחלתי תואר בפסיכולגיה וחינוך באו"פ... עשיתי כמה קורסים והפסקתי. אני פוחדת מהאו"פ מהסיבה הפשוטה שמאד קל למרוח שם תואר להרבה מאד שנים, וכיוון שאני כן רוצה להכנס עכשיו למסלול רצוף של תואר ראשון ושני (כל מה שלא עשיתי עד היום), אני חוששת קצת ממריחות... אבל בהחלט קלעת לתחום שלי...
ש
שני יונגר
לימודי חינוך ומדעי החברה או פסיכולוגיה
שלום ליאת,
אולי כדאי שתשקלי ללמוד באחווה לתואר ראשון במדעי החברה וחינוך. או בכל אחת מהמכללות לחינוך. הרי את עברת את גיל 30 מה שאומר שככל הנראה ידרשו ממך ללמוד למכינה לבני 30+ ולפיה תוכלי להתקבל.
אם תכווני אותי לאזור ג"ג אולי אוכל לאתר עבורך עוד מספר מכללות אפשריות.