שלום לכולם, אני כיום עובדת כמגייסת טכנולוגית בבית תוכנה (כבר שנה בתחום הגיוס), כיום אני בגיל שאני מעוניינת לסיים עם התואר השני (כי מי יודע מה יהיה עוד שנה שנתיים ואם יהיה זמן לתואר, ההתלבטות שלי היא בין ארבעה תחומים- לימודי עבודה, ייעוץ ארגוני, מנהל עסקים או לא ללמוד כרגע (או בכלל) אני מעוניינת עוד שנה/שנתיים להיכנס לעבוד בחברה ולא בטוחה איזה תואר יקדם אותי ברמה הגבוהה ביותר (מבחינת שכר/מבחינה מקצועית). אני יודעת שהרבה מנהלות משאבי אנוש הינם עם תואר ראשון בלבד ואין צורך ממשי בתואר שני לתחום משאבי האנוש. אלא אם אני רוצה לעסוק בייעוץ ארגוני (ואני פחות בעניין להיות יועצת אלא יותר אוהבת את תחום הגיוס והרווחה). השאלה שלי היא האם אני צודקת? באיזה חברות כן יש חובה לתואר שני בתחום כדי להיות מנהלת? איזה תואר אם כן כדאי לי לעשות אם בעתיד ארצה לעסוק (אולי) בייעוץ ארגוני או שאולי כדאי בכלל מנהל עסקים כי זה התואר שמשפר את השכר. בקיצור אני קצת מבולבלת ולא בטוחה מה לעשות. זקוקה לעזרתכם.
ש
שני יונגר
לימודי תואר שני
שלום חן,
בהחלט יש חברות בהן לא ניתן לעבוד בתפקיד ניהולי ללא תואר שני. לגבי איזה תואר, בדרך כלל מדובר בתואר שני במנהל עסקים או תואר שני בתחום משאבי האנוש. לרוב החברות הדורשות תואר שני לתפקיד ניהולי הן החברות הגדולות בהן על המנהל להיות בעל השכלה גבוהה שהיא מעבר לתואר ראשון כחובה.
לגבי ייעוץ ארגוני, מנהלי משאבי אנוש רבים הם בעלי תואר שני במנהל עסקים ולא תואר בייעוץ ארגוני והם למדו לימודי תעודה בתחום. הרעיון החשוב ביותר בייעוץ ארגוני הוא ניסיון ניהולי, ומנהלי משאבי אנוש הם קלאסיים לתחום הייעוץ הארגוני בגלל המיקום בארגון וייחודיות תפקידם.
לגבי לימודי עבודה, עליך להיות מנהלת מספר שנים כדי להתקבל ללימודים הללו, ונראה שאת לא מועמדת מתאימה. כך שנשאר לך לבחור בין ייעוץ ארגוני לתואר שני שיעזור לך מאוד בתפקיד מנהלת משאבי אנוש או לתואר שני במנהל עסקים שהוא בהחלט תואר נפוץ לצורך קידום.