לימודי תעודה בנוסף לתואר ראשון, מה הם התחומים המבוקשים?
לימודי תעודה בנוסף לתואר ראשון, מה הם התחומים המבוקשים?
רנא
1 תגובות
הי, אני בוגרת אונ' חיפה בסטטיסטיקה + ניהול ופיתוח מערכות חינוך, אני עובדת בנק כבר 3 שנים, לא אוהבת את העבודה שלי, את המקצועות שאני למדתי היו מחוסר ברירה, אז, לא ידעתי מה אני רוצה ללמוד וסתם הלכתי על סטטיסטיקה ע"מ להיות עובדת בנק בעתיד, אחרי שלוש שנים של ניסיון בתחום הבנקאות, אני כבר משוכנעת שזה לא המקום הנכון בשבילי למרות שאני מצטיינת בעבודה שלי, אני לא רואה את עצמי כבנקאית בעוד 5 שנים, אני לא יודעת מה אני רוצה ואיזה תחום מתאים לי, ואני כבר בת 27, לחזור ללימודים כרגע זה מרתק אבל זה קשה מבחינה כספית, אני חושבת על לימודי תעודה, אבל אני לא יודעת לאיזה תחום אני צריכה ללכת, אני לא יודעת מה הם המקצועות המבוקשים בשוק של היום, ומה אפשרויות התעסוקה הקיימות לאחר קבלת תעודה בלבד.
תודה מראש, רנא
ש
שני יונגר
הסבה בתוך הבנק
שלום רנא,
ראשית לפני שאת עוזבת את עולם הבנקאות, אולי כדאי שתשקלי ללמוד כדי לעשות את ההסבה המקצועי בתוך הבנק. אינני יודעת כמה שנים עליך להיות עובדת בנק כדי לקבל קביעות, אך בבנקים יש המון תפקידים שהם לא טיפול ישיר בלקוחות, שיכול להיות מאוד שוחק. אל תוותרי על מקום העבודה לפני שאת בטוחה שאת יודעת לאן את הולכת משם.
שנית, את אמנם בת 27 אבל את כבר בעלת 3 שנות ניסיון בבנקאות, כך שגם אם תעשי הסבה לתחום חדש, את הניסיון שלך לא יקחו ממך.
אני מציעה שקודם תחליטי מה נכון לך ללמוד ורק אז תעשי זאת, וכדאי שתשקלי לעבור באמצעות לימודים לתפקיד אחר בבנק. חבל לאבד וותק של 3 שנים.