אני סיימתי תואר במדעי המוח בבר אילן (שזה בעצם מדעי החיים אם עוד קורסים). עכשיו אני רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות עם התואר הזה, חוץ ממחקר. איזה תואר שני מתאים לי? אני גם מוכנה לעשות השלמות במידה שצריך. ובמה אני יכולה לעבוד אחרי שאתקל התואר שני?
תודה מראש, שרה
ש
שני יונגר
לימודי המשך לאחר תואר במדעי המוח
שלום שרה,
אחרי תואר במדעי החיים יש הרבה מאוד תארים אפשריים כגון: מדעי כדור הארץ, מדעי המים, ביולוגיה לתואר שני, לימודי איכות הסביבה ועוד.
עם תואר שני בביולוגיה תוכלי לעבוד בתחום התרופות או איכות הסביבה וכמובן שעם תואר בתחום המים, תוכלי לעבוד בכל חברה בתחום המים או חברות כימיות וכו'.
האם את יודעת לומר מה מעניין אותך לעשות? את בוודאי נחשפת לתחומים שונים במהלך התואר ויש לך נטייה לכיוון מסויים.
אשמח לשמוע.
בברכה, שני
ש
שרה לובט
המשך לשאלה
הי שני, תודה לעזרה! אני הייתי ממש מועיינת אם הלימודים שלי על פיזיולוגיה, אנדוקרינולוגיה, ואנוטומיה. ופחות אהבתי את הלימודים על מיכרובילוגיה, על חיידקים וכדומה. מה את חושבת על הנדסה ביו-רפואי?
ד
דנה
לימודי הנדסה או מדעים
היי שני,
אני כבר הרבה זמן מתלבטת מה ללמוד נטיית הלב שלי תמיד כיוונה לרפואה אך הפיסכומטרי לא יצא גבוה מספיק, התחלתי לחשוב על לימודים שנוגעים בזה מעט כמו מדעי המוח שנשמע לי מאוד מעניין אך אני אני לא יודעת במה העיסוק מתבטא אחריי התואר? כלומר ניתן להשתלב עם תואר כזה בעבודה מיד לאחר התואר? או שיש להמשיך לתואר שני קודם..?
חשבתי גם כל כיוון הנדסה ביורפואית אך הפחד שלי שהתכנים מכילים נושאים שאני לא כ"כ מתחברת אליהם, אשמח לעזרתך,