שלום, אני חייל משוחרר כבר 3 חודש. בעל בגרות מלאה ותעודה במגמת מנהל עסקים וחשבונאות. לפני זמן קצר התחלתי לעבוד במועדפת ועכשיו אני רוצה לשלב לימודי ערב ולעשות מועדפת ולימודים במקביל.
קיבלתי הצעה משילב לקורס 1+2 ב7800 לימודי ערב פעמיים בשבוע 390 שעות במשך שנה, האם זה מחיר טוב?
להנהלת חשבונות למיטב הבנתי יש ביקוש השאלה האם אפשר להתקדם בו ולעשות מזה קריירה? בעתיד סביר להניח שאלמד גם קורס 3 השאלה אם זה מספיק או שאצטרך ללמוד עוד קורסים כמו חשבי שכר חשבונאות וכו'?
והשאלה הכי חשובה, האם אני יכול להתבסס על הנהלת חשבונות? כלומר במידה ואעשה את 3 הקורסים ואסיים עם תעודות לכמה המשכורת יכולה להגיע? חשוב לי לדעת כדי שאלמד משהו שאוכל להתקדם בו ולהרוויח משכורת שתחזיק משפחה.
אגב רשמתי שיש לי תעודה במדעי הטכנולוגיה של מנהל עסקים וחשבונאות [מגמה 5 יח'] , האם זה משפיע בכלל ?
תודה רבה רבה !
ש
שני יונגר
לימודי הנה"ח ומה הלאה?
שלום חי,
לגבי מחירים של קורסים או המלצות על מקומות לימוד, נשמח לשמוע מחברי הפורום, אך לא נוכל להגיב.
לגבי התחום עצמו, בהחלט אפשר להתקד בו לתחומים שונים ולהצליח מאוד. כמובן שלימודי הנה"ח 1-2 היא הבסיס וההתחלה.
לגבי לימוד יקורס הנה"ח 3 או קורסים אחרים, אני רוצה שתניח לזה כרגע ותחליט בעתיד לפי היכולת שלך להרחיב את התפקיד שלך במקום העבודה (או במעבר למקום עבודה חדש) אולי בכלל תעדיף ללמוד פיננסית או ניהולית או בכלל ייעוץ מס או ראיית חשבון. נכון להיום עוד מוקדם לדעת. תן לדברים לזרום עם הניסיון שלך בעבודה בהמשך.
אם תתקדם בתחום ותשמיך ללמוד, והכי חשוב תמצא משרד גדול מספיק או חברה מספיק מכובדת, בהחלט תוכל לפרנס משפחה עם העיסוק בהנה"ח. אני מניחה שאם תמשיך ללמוד לתחום של ראיית חשבון או ייעוץ מס תוכל להשכר הרבה יותר מאשר בתחום הנה"ח בלבד.