שלום, אני משוחררת מהצבא כמעט שנה ועדיין מבולבלת ולא יודעת מה ללמוד. אני מאוד מתחברת לתחומים של אבחון אנשים, אבחון מצבים, מיון אנשים לפי ניתוח שלהם, שיבוץ אנשים לפי ניתוח שלהם, אני מאוד אוהבת לייעץ, אני אוהבת להקשיב ולראות ואני ניזונה מדברים חדשים ומרתקים, אני מתעניינת מאוד בנעשה ובמה שאנשים חושבים ואיך הם מתנהגים. אני נמשכת לסוציולוגיה, פסיכולוגיה, ושירותי אנוש אבל לא פוסלת דברים אחרים שלא חשבתי עליהם כרגע, כלומר, לאו דווקא רק למקצועות אלה. אני מאוד מבולבלת ולא יודעת לאיזה כיוון עליי לפנות ואני גם לא יודעת אילו מקצועות קיימים ואיך מגיעים ללמוד אותם ובכלל- אם הם מתאימים לי ולציפיות שלי. עוד דבר- הייתי ביעוץ והכוון לימודי... אבל לא בדיוק עזר לי לגבש דיעה כי נאמר לי שהנטיות המקצועיות שלי הן חברתיות ניהוליות וקונבנציונליות= מה זה בעצם אומר? אילו מקצועות בעצם עונים על נטיות אלה? בנוסף- נאמר לי לא ללכת על הפן הכלכלי כי משמעותית הוא נמוך אצלי ביחס לשאר הכישורים (הפן המתמטי הוא ממוצע וכל השאר הם מעל הממוצע), אבל מנגד לזה, מנהל עסקים אופציונלי בהחלט אז אמרה זו מאוד בלבלה אותי.
תודה רבה על המענה!! :) :)
ש
שני יונגר
מנהל עסקים ומדעי ההתנהגות
שלום אורית,
קודם כל ולפני הכל, אם יש תחום שמעניין אותך במיוחד, חבל לחפש תחומים אחרים. כי בתחום משאבי האנוש יש מסלולי קריירה המכילים את כל מה שתארת להלן. לשם תוכלי להגיע משני מסלולי לימוד אקדמיים ממדעי ההתנהגות ( המכילים את תחומי הלימוד שציינת כי הם מעניינים אותך) וממנהל עסקים בהתמחות במשאבי אנוש. יש עוד כמה אפשרויות, אבל אלו התחומים העיקריים.
אפשרות נוספת, שכדאי שתשקלי, היא מסלול משולב, דו חוגי, במנהל עסקים ופסיכולוגיה או מדעי ההתנהגות. המסלול הזה ישמור לך את כלהאופציות פתוחות.
אני מבינה למה התבלבלת מהתשובות שקבלת בהכוונה, לגבי קונבנציונליות, אולי הכוונה היא למסלולים קונבנציונליים ולא איזה מסלול יוצא דופן במיוחד, אבל גם לי לא ברורה ההגדרה המוזרה שקבלת. בכל מקרה הפנו אותך גם למנהל עסקים, כי לא הכל שם עוסק בניהול של כסף, ניהול של אנשים יכול לבוא גם מהכיוון של משאבי האנוש.
כדאי שתשקלי את השילוב של השניים. זו דרך לשמור על האופציות פתוחות.