לפני שנתיים סיימתי תואר ראשון בתקשורת. עכשיו אני ממש רוצה לעשות תואר שני ובשאיפה גם להמשיך לתואר שלישי... הבעיה היא שאין לי ככ מושג מה להמשיך וללמוד. אני לא מעונינת להמשיך ללמוד תקשורת אלא משהו אחר, אומנות אולי- אבל אני לא יודעת איזו עבודה אוכל למצוא עם התואר השני הזה ואם זה בכלל משנה... חשבתי גם על תחום טיפולי אבל גם מתלבטת כי בהרבה אני אצטרך לעשות הרבה השלמות כי הרקע שלי הוא בתקשורת ולא בטיפול... בקיצור אני ממש מרגישה אבודה ואין ככ מי בסביבה שייעץ לי!
אם תוכל לעזור ולכוון אשמח מאוד
ש
שני יונגר
לימודי תחום טיפולי
שלום טום,
תמיד אפשר ללמוד ולעשות השלמות. גם לימודים טיפוליים מאפשרים זאת. כמובן שלא תוכלי ללמוד לתואר שני בפסיכולוגיה, אבל בתחומי הטיפול באומנות, אין שום סיבה שלא תתקבלי עם ההשלמות הדרושות. (בהתאם לציונים וכו' המתאימים).
אפשרות נוספת למי שהטיפול בדמם היא לעשות הסבה לעבודה סוציאלית, משם אפשר להגיע למגוון רחב של תחומי טיפול גם כן.
מבחינת תעסוקה עם לימודי טיפול באומנות למלש, עיקר התעסוקה היא דרך משרד החינוך עם ילדים ונוער (מקווה שאת מתחברת לזה). אם לא אז אולי זה לא הכיוון הטיפולי המתאים לך. יש גם טיפול באמצעות בע"ח שמתאים לאו דווקא לילדים.
לפני שאמשיך ברשימת מכולת של אפשרויות לימוד, אשמח אם תספרי לי מה הכיוון הטיפולי שאת מתעניינת בו או חושבת שיכול להתאים לך. ככה אוכל לתת לך כיוון קצת פחות כללי.