אני מעוניינת ללמד קרימינולוגיה, אבל אני לא יודעת מה ניתן לשלב עם זה? והאם ניתן לשלב עבודה סוציאלית וקרימינולוגיה בתואר ראשון?
ש
שני יונגר
לימודי קרימינולוגיה ועבודה סוציאלית
שלום שרית,
ניתן לשלב עבודה סוציאלית עם לימודי קרימינולוגיה, התואר המשולב קיים באוניברסיטה העברית. אני מציעה שתבררי אצלם אם את עומדת בתנאי הקבלה לתואר. לדעתי זה שילוב מצויין בין שני תחומים ההמשיקים זה לזה מה שיתן לך טווח רחב מאוד של אפשרויות תעסוקה כעובדת סוצילאית בגמר התואר וכמובן את האפשרות להמשיך לתואר שני בכל אחד משני התחומים בהתאם למה שתעשי בהמשך הדרך בעבודה.
במוסדות לימוד אחרים מציעים שילוב של קרימינולוגיה עם סוציולוגיה, משאבי אנוש, אכיפת חוק, סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, משאבי אנוש ומדעי החברה.
כפי שאת רואה יש לא מעט אפשרויות לשילוב, השאלה היא מה יתן לך ערך מוסף לתואר ומה פחות. כדאי מאוד שתחשבי על כך לעומק.
בברכה, שני
מ
מכללת נתניה
היי שרית ,
ראשית כל מומלץ לפנות למוסדות אקדמיים בהם ניתן ללמוד תואר בקרימינולוגיה או סוציולוגיה לחלופין . יש לבחון ולברר מה תכניות הלימוד המוצעות וכן מה השלכות העתידיות מבחינה תעסוקתית , חשוב גם לדעת כי יש תואר ראשון במדעי ההתנהגות המשלב בתוכו מרכיבים כמו: פסיכולוגיה , סוציולוגיה , אנתרופולוגיה , ניהול משאבי אנוש ואף צדדים בקרימינולוגיה , יתכן שתואר שכזה יתן מענה על הצורך לשלב בין שטחי הלימוד השונים . בהצלחה .