שלום אני מעוניינת ללמוד מנהל עסקים שנה הבאה ,מכיוון שאני דתייה אני רוצה ללמוד במקום שלומדים בו בניפרד,מצאתי מקום שלומדים בו מנהל עסקים וניהול ללא צורך בפסיכומטרי ,השאלה היא במה ניתן לעסוק לאחר מכן?עד כמה התואר אפקטיבי?
י
יצחק
מנהל עסקים
הביטי יש לי תואר 1 במנהל עסקים ובגדול אין מה לעשות איתו אלא אם את אוהבת ראיית חשבון זה מקצוע מעשי ורלוונטי אך צריך לאהוב אותו..
ש
שני יונגר
לימודי ניהול כלכלה וכלכלה וניהול
שלום,
יש לי מעט בעיה לענות לך על השאלה מכיוון שמנהל עסקים וניהול הם אותו המקצוע ופשוט בשם מעט שונה.
לכן אקח בחשבון את האפשרות שאולי התבלבלת בשמות התארים וכוונתך לתואר במנהל עסקים וכלכלה. להלן הסבר קצר על התארים ועל התואר המשולב, הסבר מפורט יותר תוכלי למצוא פה באתר.
תואר בכלכלה- למעשה המסיימים אותו הם כלכלנים בעלי תואר ראשון היכולים לעבוד ככלכלנים או בתחומים השונים בעולם הכספים, אנליסטים ועוד.
תואר במנהל עסקים- למעשה נותן כלים כללים מאוד מהעולם העסקי ביניהם שיווק ופרסום, משאבי אנוש, מימון ועוד. כאן אפשר לבחור מסלול התמחות המכוון אותך לתעסוקה בהמשך הדרך. מומלץ מאוד לסטודנטים הלומדים במסלול זה למצוא עבודה לצורך ניסיון כבר במהלך התואר הראשון כדי להבטיח סיכויי הצלחה גבוהים במציאת עבודה לאחר מכן כבוגרי תואר ראשון.
תואר דו חוגי- כלכלה וניהול או כלכלה ומנהל עסקים, למעשה משלב שני התארים הנ"ל כאשר ההתמחות היא בתחום המימון ובוגר המסלול למעשה יכול לעסוק גם בתחומי הניהול וגם בתחומי הכלכלה כיוון שיש לו ידע משני התחומים וידע נרחב בתחום המימון.