יש לי כבר מקצוע אבל רוצה עוד ללמוד משהו ולא יודעת מה.
יש לי כבר מקצוע אבל רוצה עוד ללמוד משהו ולא יודעת מה.
דינה
1 תגובות
שלום רב! אני בת 32.סיימתי לימודי טכנולוג רפואי והנדסאי אלקטרוניקה, עובדת בתור טכנולוג רפואי - עושה בדיקות לאנשים במיכשור.עבודה מעניינת אבל בזמן האחרון אני שואלת את עצמי מה אני יכולה עוד לעשות עם המקצוע שלי או אולי ללכת ללמוד משהו אחר.הבעייה היא שאין לי מושג מה.אני ממש חלשה במטמתיקה, באלקטרוניקה - הכל מה שקשור לחישובים. בזמנו רציתי ליהות אחות אבל לא התקבלתי בגלל הפסיכומטריה. אני לא מתעניינת במחשבים אבל דווקא מאוד הייתי רוצה לעבוד בתחום הייטק כי אני יודעת שיש שם מגוון תפקידים ולא חשוב האם בן אדם למד מחשבים או לא.אולי אפשר לסיים איזשהו קורס יעיל או שאני אמורה להיות עם תואר ראשון?אני בעצמי בן אדם עדין סבלני שמסתדר טוב מאוד עם אנשים והמטופלים מאוד מרוצים מהיחס כלפם, כי אני מצליחה ליצור אווירה נוחה ורגועה.אני כותבת הכל פה כי אני באמת רוצה לקבל עצה . אני רוצה לעלות את המשכורת שלי ומחפשת מה באפשרויתיי .נראה לי שכתבתי את מה שרציתי:) תודה
ש
שני יונגר
לימודים ועבודה
שלום דינה,
השאיפה לעבוד בתחום ההייטק בגלל השכר מובנת לי, אך את חייבת להיות בעלת תואר שהם יוכלו להפיק ממנו משהו. גם אם תעבדי בתור מזכירה.
חבל לי שוויתרת על לימודי סיעוד בגלל הפסיכומטרי, ואני חושבת שאולי כדאי שתנסי שוב להתקבל על סמך הלימודי הנדסאי. את חלקית מהתחום אולי זה יתן לך דווקא נקודות זכות בתנאי הקבלה. בדקי בכל בתי הספר לסיעוד בארץ עד שתהיי בטוחה. בשירות של האתר יוכלו לעזור לך להגיע לכולם.
אפשרות נוספת שיכולה להיות טובה עבורך מבחינת השכר היא לעבוד בחברות המייבאות מכשור רפואי לארץ (תועמלנות) ולעבוד בשיווק המכשור הרפואי הזה בבתי חולים או לרופאים באופן פרטי. לשם כך לא בטוח שאת צריכה ללמוד לתואר ראשון.