היי רציתי לדעת מה אפשרויות ההתפתחות שלי אחרי או במהלך תואר ראשון בכלכלה. אני יודע שתחום שוק ההון לא מעניין אותי, וגם לא תחום החשבונאות. חשבתי על שמאות מקרקעין אבל שמעתי תגובות לא משהו על זה (קומבינות, קושי מטורף בבחינות הסופיות..) מישהו יכול להמליץ לי על עוד תחומים מעניינים ונדרשים שאפשר להתפתח שם? וכיצד? אישית, מאוד קורץ לי תחום היבוא-יצוא סחר בינלאומי, האם יש לזה דרישה? איך השכר? אשמח לתשובות! תודה
ש
שני יונגר
אחרי תואר בכלכלה
שלום,
תחומי היבוא והיצוא הם התחומים היותר חזקים היום מבחינת העסקת עובדים. בתוך חברות התפקיד מוגדר כרכש אך בחברות ליבוא או יצוא יש תפקידים או ביבוא או ביצוא הכל תלוי מה עושה החברה. יש שם הרבה לאן להתקדם, גם מבחינת התפקידים וגם מבחינת השכר. כדאי מאוד לעשות קורס בתחום (לא חובה עוד תואר מייד).
השכר מתחיל ב 6-7 בתפקידים התחלתיים ויכול לעלות הרבה מאוד.
בברכה, שני
ס
סטודנט
אוקיי תודה על התשובות.
אשמח אם תוכלי לפרט קצת יותר אם זה מעבר לעבודה פקידותית של פקיד יבוא יצוא ויש עניין ואתגר? האם השכר מתגמל ?. כמו כן על משלח בינלאומי ועמיל מכס, איך השכר במשק? מה אפשרויות ההתפתחות המקצועית בתחום? כמו כן אם תוכלי לפרט יותר על תחום היבוא יצוא וסחר בינלאומי וכיצד ניתן להיכנס לתחום הזה (קורס ? למודי תעודה?) זה יהיה מצויין. תודה רבה!
ס
סטודנט
פירוט נוסף
אשמח אם תוכלי לפרט קצת יותר אם זה מעבר לעבודה פקידותית של פקיד יבוא יצוא ויש עניין ואתגר? האם השכר מתגמל ?. כמו כן על משלח בינלאומי ועמיל מכס, איך השכר במשק? מה אפשרויות ההתפתחות המקצועית בתחום? כמו כן אם תוכלי לפרט יותר על תחום היבוא יצוא וסחר בינלאומי וכיצד ניתן להיכנס לתחום הזה (קורס ? למודי תעודה?) זה יהיה מצויין. תודה רבה!