היי, אני חיילת לקראת שחרור ואני לא הכי מבינה הכל לגבי הלימודים וכו'. אני הייתי רוצה ללמוד על קידום אתרים, ואני מתעניינת בקורסים הבאים: *קורס כתיבה שיווקית לאינטרנט ולמדיה חברתית *קורס מדיה חברתית *קורס שיווק באינטרנט *קורס קידום אתרים
השאלה היא איך מהקורסים האלה אפשר אחר כך להוציא תואר ראשון.. מה אני צריכה עוד ללמוד בשביל לעשות מזה תואר? תודה מראש.
ש
שני יונגר
קורסים בתחום השיווק וקידום אתרים ולימודים לתואר ראשון
שלום ספיר,
מקורסים שאינן לתואר ראשון לא ניתן להוציא תואר ראשון. מה שכן תוכל ללמוד לתואר ראשון בתחומי השיווק או הפרסום במכללות שבהן שמים דגש גם על שימושים במדיות השונות ולכן השילוב הטוב ביותר הוא עם לימודי תקשורת.
יש גם תארים בתחום הגרפיקה או התקשורת החזותית בהם תלמדי את כל העולם הזה, אך בעיקר מהפאן הטכני שלו.
אי באופן אישי מאוד בעד קורסים מהסוג שתארת למעלה כי הם מכינים אותך ישיר לעבודה ולעניין בניגוד לתארים ראשוןנים שמלמדים גם המון תחומים כללים אחרים להרחב הידע והאופקים באופן כללי ולא עוסקים רק בפרקטיקה של כל תחום.
האם הבהרתי את עצמי בצורה טובה?
בברכה, שני
ס
ספיר
תודה!
כן תודה רבה לך.. עכשיו אני רוצה ללמוד SEO ולעבוד בתחום הקידום אתרים.. השאלה היא האם היום בשוק העבודה לא חייב בתכלס תואר ראשון? כי אני הבנתי שהיום בלי תואר ראשון קשה למצוא עבודה.. זה נכון או שדווקא בתחום הזה שאני רוצה ללמוד אפשר למצוא עבודה ולהתקדם בלי התואר הראשון? שוב תודה!