אני ממש צריכה עזרה והחלטה מהירה.מחר היום האחרון שאני יכולה להירשם בו.אשמח לקבל מענה בהקדם.תודה:)
ש
שני יונגר
מדעי ההתנהגות וכלכלה
שלום יסמין,
מאוד קשה לעשות הבחנה בין שני התחומים. אין ביניהם דמיון אפילו לא קל שבקלים, השאלה היא מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה. לעסוק בכלכלה דוחות כספיים להיות אקטוארית או לעבוד בתחום הפיננסי או לעסוק בתחומים של הנפש והאדם בתחומי מדעי ההתנהגות למיניהם כמו משאבי אנוש או להיות מטפלת מכל סוג וכו'.
אל תרשמי ללימודים לפני שאת יודעת לענות לעצמך על השאלה הזו.
דבר אחרון, אם את לא יודעת לבחור אולי כדאי שתבחרי במסלול המשלב פסיכולוגיה וכלכלה או מדעי ההתנהגות וכלכלה.
בברכה, שני
י
יסמין
מנהל או פרס
יש לי חששות קצת מהמתמטיקה בתואר..לכן חשבתי לשלב תואר של מנהל עסקים עם התמחות במשאבי אנוש וללמוד בפרס או לדחות את הלימודים בשנה וללמוד במכללה למנהל..העניין שאני בת 23 ואני קצת לחוצה לתואר.מה את ממליצה?לחכות עוד שנה וללמוד במנהל או שגם פרס טוב?
ג
גילי
למה שלא תתחילי עכשיו במכללה למנהל?
אני לומד מד"ה במכללה למנהל ואני בן 23, אני מתחיל עוד שבועיים את השנה השנייה שלי שם ואני מאד ממליץ... אני חושב שזה עוד לא מאוחר ללמוד מד"'ה כי יש לי חבר שאשתקד נרשם לתואר הזה שלושה ימים לפני שהחלה השנה... שווה לך לנסות לדבר איתם שם אם בראש שלך... לא הייתי דוחה בשנה את הלימודים שלי עם כל הקושי...בהצ!