שלום רב! האם יש כדאיות בלימודי תעודה בהנה"ח סוג 1+2 למשל במקביל ללימודי תואר ראשון בתחום הפיננסי, לצורך צבירת נסיון בתחום הפיננסי, כי בבדיקה הכי שטחית בלוחות הדרושים - רוב המשרות דורשות נסיון. אני התחלתי ללמוד באו"פ תואר פיננסי, ומבחינת הזמן יש אפשרות לשלב לימודי תעודה במקביל.....השאלה היא האם כדאי? בברכת שנה טובה, סשה.
ש
שני יונגר
לימודים פיננסיים
שלום סשה,
אין בכך יתרון לא בלימודים ומעט מאוד בידע הדרוש ללימודים עצמם. מה שכן זה יאפשר לך לעבוד במקביל ללימודים ובאופן כללי תמיד טוב שיש מקצוע ביד.
לגבי שאלתך על התחום הפיננסי המבקשים בו ניסיון, השאלה היא מה אתה מחפש, יש תחומים פיננסיים שלא חייבים בהם ניסיון וצבירת ניסיון יכולה להיעשות בתחומים מקבילים פיננסיים עד שתגיע למסלול שאליו אתה מעוניין להגיע בסופו של דבר.
אשמח אם תוכל לספר לי מה בדיוק את הלומד ולאן בדיוק את מכוון בסוף הלימודים, אולי אוכל לעזור לך למצוא מסלולים עוקפים או דרכים נוספות להגיע למבוקשך.
בברכה, שני
ס
סשה
בהמשך לשרשור
שני דבר ראשון תודה רבה על התשובה! אני רוצה ללכת לכיוון כלכלי כזה או אחר. אני גם עדיין מתלבט בנושא כי יש הרבה מסלולים כדאיים כמו יעוץ מס, חשבונאים וכו׳.... דיברתי עם כמה אנשים והמליצו לי להתחיל ללמוד הנה״ח במקביל ללימודי תואר , מאחר וזה מהווה בסיס למסלולים אחרים כמו חשבי שכר בכירים, יעוץ מס, חשבונאי מדופלם..... ייעוץ מס נראה לי מעניין! כי אני שוקל גם לפתוח משרד בהמשך. מה יש לך להציע לי בנושא מסלולי לימוד? כדאי לשלב גם תואר במסלול?