שלום רב, אני בת 28 וחצי, נשואה, גרה במרכז, מחזירה משכנתא ומחפשת מה ללמוד. ממוצע הבגרויות שלי הוא 98.22 והפסיכומטרי שלי הוא 692 עם פטור באנגלית.
התחלתי בעבר תואר במדעי ההתנהגות והפסקתי כיוון שלא מצאתי טעם בלהמשיך ולא לצאת עם מקצוע כלשהו ביד.
כיום אני מחפשת לימודים כלשהם (אפילו מקצוע) שיאפשרו לי לעבוד תוך כדי, יהיו יומיים בשבוע או אולי שלושה.
מבחינת תחומי העניין שלי אני הומנית מאוד אך עם חוש טכני מאוד מפותח, קליטה מהירה, לאחרונה בעלת פחות סבלנות לבני אדם אבל באופן כללי אמפתית מאוד, אעדיף בעיקר לעבוד עם ילדים, בע"ח או שניהם יחד.
מחפשת להתפרנס בכבוד אך לא יכולה "לשעבד" את עצמי לשלוש שנים לפחות ולהתנתק מהעולם החיצון...
אשמח ואעריך מאוד מאוד את עזרתכם וכל הצעה תתקבל בברכה :)
תודה מראש
ש
שני יונגר
הצעה לחשיבה התחלתית
שלום לימור,
אולי כדאי שתשקלי ללמוד טיפול באמצעות בע"ח. אני מנחה שתוכלי לעבוד במקביל ללימודים הללו ולא לשעבד את עצמך ב 100% ללימודי התואר. בנוסף, אולי כדאי שתשקלי ללמוד חינוך לגיל הרך, אם את אוהבת ילדים או בתחומים ברפואה האלטרנטיבית שם גם תוכלי למצוא בעיקר תחומים טיפוליים שחלקם גם כוללים עבודה עם ילדים.
חבל שלא ציינת מה עשית עד היום, בגיל 28, אני בטוחה שהספקת לעבוד בכל מיני תחומים וצברת ניסיון חיים. זה היה מקל עלי לכוון אותך לתחום שאולי היה מתאים לך במיידי.