שלום אני מקווה שאולי אמצא קצת עזרה פה אני ממש אבודה ולא יודעת מה ללמוד , אני מעוניינת להתחיל ללמוד עוד השנה באוקטובר הזה . הייתי בכמה מכללות וייעוצים אך אני עדיין מבולבלת - אינני יכולה להתקבל לאוניברסיטה כי הפסיכומטרי שלי לא גבוה והממוצע שלי הוא 87 אני עובדת משרה מלאה וחייבת לשלם שכר דירה ושכר לימוד ולכן אני בודקת אפשרויות של לימודי ערב בלבד אני הומנית אך במקביל יש לי חוש טכני חשבתי על לימודי משפטים - לא קורץ לי להיות עורכת דין אבל חשבתי שאולי האפשרות של ללמוד משפטים יפתור לי את הדילמה ויזרוק אותי להיות בעתיד עורכת דין . אני טובה עם אנשים ומאוד אוהבת לתמוך ולעזור ואני מאוד שירותית ויש לי סבלנות וחשבתי גם על חינוך - אך חינוך אינו מניב שכר... תמיד רציתי לגשת ללמוד פסיכולוגיה, קרימינולוגיה , מדעי ההתנהגות אך מה אעשה עם זה ???? אני רוצה ללמוד מקצוע שבו משולב משהו שגם אוהב לעשות וגם יש בו עבודה אני לא מתמטית וקשה לי עם חישובים ... האם תואר ראשון בתקשורת עם שיווק או פרסום יכול להתאים לי ? תודה
אני בת 28 !! וטרם עשיתי משהו עם עצמי מבחינת לימודים אקדמאיים וזה ממש מטריד אותי אני עובדת ועד כה עבדתי בתחום ההשקעות וקופות הגמל ועשיתי קורסים שונים אך אני רוצה מעבר לזה ...
ש
שני יונגר
להמשיך במסלול שהתחלת בו
שלום שיר,
אני אתמקד רק במה שאת עושה היום. אני חושבת שאולי היה כדאי שתלמדי דווקא תחום פיננסי. אני לא מדברת על לימודי כלכלה שהיא יכולה להיות מקצוע מאוד קשה אלא לימודי מנהל עסקים שלא חייבם להיות כוללים הרבה מידי תחומים מתמטיים וכוללים קורסים שיכולים רק לסייע לך בעתיד כי כבר עסקת בכמה תחומים פיננסיים.
במהלך לימודי מנהל עסקים תוכלי לקחת התמחות בתחום השיווק והפרסום ואז אם תרצי תוכלי לשנות כיוון לתחום.
לגבי עריכת דין, אני חייבת לומר לך בכנות שאם זה לא החלום שלך, אז זה בזבוז של הזמן שלך. המקצוע הזה ממש לא מתאים לכל אחד וחבל להשקיע בלימודים כל כך קשים ללא התמורה בסופו של דבר.
מה את אומרת?
בברכה, שני
ש
שיר
לשני
קודם כל תודה על תגובתך חשבתי על מנהל עסקים אבל אני עדיין לא בטוחה שזה מה שאני רוצה... אני רוצה ללמוד מקצוע שיש בו עבודה נכון התגלגלתי ישר אחרי הצבא לעבוד בבנק ששם עבדתי בקופות הגמל ומשם לבית השקעות ובמקביל עשיתי מבחנים של הרשות לני"ע לקבלת רישיון יועץ פנסיוני אך לא עברתי את המבחנים במימון סטטיסטיקה וכלכלה כי אני פשוט גרועה בזה . וכיום אני עובדת בתחום ההשקעות אך לא בקופות הגמל ... תמיד עבדתי בבק אופיס . וגם כיום . אני כל כך מתלבטת... תואר במהל עסקים נראה לי קשה וזה מרתיע אותי שלא אתעניין ... ואתאכזב אך את צודקת אלו לימודים כוללים עם הרבה תחומי מידע .
את חושבת שחייבים ללכת על לימודי תואר ? הייתה תקופה בה חשבתי על לימודי הנדסאי תעשייה וניהול ....