היי, אני בת 20 ,תכף משתחררת מהשירות הלאומי בו שירתתי כעובדת של ה"כללית"-מזכירה רפואית. אני לא יודתע מה ללמד,מענין אותיעבודה עם קהל,צוות, ניהול, לאט לאט לעלות ולהגיע לניהול אני חושבת שמתאים לי... האם יש אפשרויות למידה ללא פסיכומטרי?אם כן אשמח לדעת אותם... קראתי על משאבי אנוש,מנהל ומדיניות ציבורית,עבודה סוציאלית.... האם יש עליהם ביקוש כיום? אני חושבת שמנהל ומדיניות ציבוריות אלה התתנאים הכי קלים שאני אתקבל אליהם כי הממוצע שלי לא גבוהה.. תודה מראש!
ש
שני יונגר
בחירת תחום לימודים מתאים
שלום,
ראשית התחלת נכון, לתפקידי ניהול יש להתקדם בהתאם לכישורים ויכולות. שנית יש תעסוקה בכל אחד מהתחומים שתארת, אך ללא פסיכומטרי לא תוכלי להתקבל לכל אחד. אלא אם הייתה לך תעודת בגרות מושלמת.
ראשית תוכלי לשקול לימודים באו״פ שם אין צורך בפסיכומטרי, אלא רק בהוכחה עצית שלך. יש גם מסלולים למנהל ומדיניות ציבורית שתוכלי ככל הנראה ללמוד בלי פסיכומטרי אבל בזה יש מעט תעסוקה יחסית ובעיקר תפגשי שם עובדם עירייה שזקוקים לתואר לשם קידום בעבודה.
כל אחד מהתחומים האחרים, הוא לשיקולך בהתאם למה שמעניין אותך לעשות לאחר התואר. ותוכלי ללמוד אותם גם ללא פסיכומטרי.
מה שאני מציעה, זה שתקראי קצת על כל תחום ותנסי לדמיין את עצמך בעבוד שכזו. זו דרך טובה לבחור תחום מתאים.