שלום! שמי סיוון ורציתי להתייעץ איתך בבחירת קורס לימודים עבורי.אני עובדת במרפאה כמזכירה רפואית ומעוניינת כיום בהסבה מקצועית (בת 27) אשמח מאוד אם תוכלי לייעץ לי בבחירת קורס לימודי מחשבים שיש אליו ביקוש גבוה והוא מתאים גם לנשים. קורס שניתן ללמוד בג׳ון ברייס/ נס. אלו קורסים מבוקשים היום בשוק העבודה והאם ניתן לדעתך למצוא עבודה בתחום למרות שאין לי ניסיון קודם? אשמח מאוד לעזרתך!!!! יום טוב
ש
שני יונגר
קורס QA
שלום סיוון,
הדרך העיקרית להכנס לעולם המחשבי כיום היא דרך QA, בשביל לעשות את הקורס ולמצוא עבודה לאחר סיום הקורס בתחום, זוהי הדרך הפשוטה ביותר. בכל תחום אחר שאני חושבת עליו כרגע מומלץ שיהיה ניסיון בתחום המחשוב.
בנוסף, זה גם יתן לך אינדיקציה לגבי הגישה שלך למחשבים ואולי משם תמשיכי לכיוונים אחרים ותתפתחי. זה כבר תלוי ביכולת וכישרון.
בברכה, שני
א
אורית
מהניסיון שלי...
היי שני וסיוון, השנה עשיתי קורס QA, ולא מצאתי עבודה כלל. ולא רק אני כל הקורס שלי, וגם אותו הדבר קרה בקורס שנערך במכללה המקבילה. אני עשיתי בג'ון ברייס, וגם במכללת סלע אותו הסיפור. ידיד שלי שעובר בהייטק אמר לי ללכת לתחום, כי יש לי סיכוי להיכנס אליו גם אם אני לא מתחום המחשבים, וזאת היתה טעות. 20 אלף שקל ושנה מהחיים הלכו לי, ואני רק בוכה כל יום על זה. סיוון, אל תעשי את זה לעצמך. קורס שלם שלא מוצא עבודה, רק מסביר לך מה קורה בתחום הזה. יש יותר מדי אנשים בתחום, ולכן לא לוקחים אנשים ללא ניסיון.