הי אני מעוניינת לשנות קריירה וללכת ללמוד את הנושאים שתמיד עניינו אותי מרחוק, וזה התחום הטיפולי בהתחלה כמעט נרשמתי לאדלר להנחייתקבוצות הורים ואז הבנתי שאם כבר להשקיע שלש ערבע שנים אז עדיף תואר שני, וכאן ההתלבטות, התואר הראשון שלי הוא במדעי החבר במגמת תקשורת (אני לא עוסקת בזה), כל מה שקשור להורות מעניין אותי ואני יודעת מפדבקים סביבי שאני מתאימה לעסוק בטיפול כלשהוא, אך מאיפה מתחילים אני גרה במודיעין ועובדת משרה מלאה, מן הסתם גם יהיו לי השלמות , בכל מקרה הייתי שמחה לשמוע דעתך
ש
שני יונגר
הסבה לתחום הטיפולי
שלום הילה,
ראשית לא הייתי מזלזלת בלימודים לתעודה של 3 שנים או במכון אדלר שהוא מכון רציני מאוד. שנית, אם את רוצה לבחור בלימודים אקדמיים טיפוליים זה בסדר גמור, אך לא תמיד הכרח או חובה. הכל תלוי בתחום.
יש לך כל מיני אפשרויות שחלקן בוודאי ידרשו ממך השלמות שונות, או ללכת לכיוון של לימודי פסכותרפיה, טיפול בשיטות שונות (כמו בציור או דרמה), פסיכולוגיה מסוג כלשהו שתצליחי להתקבל אליהם עם השלמות כמובן.
או שתבחרי בדרך של לימודי תעודה שגם שם יש המון סוגים או מהרפואה המשלימה או לימודי תעודה כמו שמכון אדלר ואחרים מציעים. השאלה היא במה עסקת עד היום והאם זה מקדם אותך לכיוון המקצועי שבו את מתעניינת.