התחומים שאני רוצה :( (כולל קורסים): 1.תואר מדעי המחשב 2.מהנדס תוכנה 3.הנדסאי תוכנה קורסים: קורס פיתוח תוכנה, קורס ג'אוה - JAVA, קורס SAP קורס C++, קורס תכנות ASP, קורס שפת C קורס SQL לא אותו דבר? 1. אבטחת איכות תוכנה QA 2.בודקי תוכנה קורס Webmaster, קורס אבטחת מידע אם יש משו אחר שאתם ממליצים אני השמח לשמוע..
איך הדרישות שלהן בשוק? אם יש עבודה? כדי ללמוד את זה? האם הקורסים האלה שווים בכלל משו? הם יספקו לי עבודה? השכלה: 12 שנות לימוד בוגר מגמת תעשייה וניהול 5 יחידות 3 יחידות אנגלית 3 יחידות מתמטיקה עברתי את כל הבגרויות חוץ מאזרחות שנשאר לי להשלים :/ ורציתי לדעת איפה אני יכול להיתקבל בלי פסיכומטרי, מכינה בדוק אני יצטרך לעשות ואין לי בעיה..
ש
שני יונגר
לימודי מחשבים
שלום ניר,
אתה מאוד מתפזר על תחומים רבים ושנים בתחומי המחשבים. השאלה היא מה אתה מעדיף את התחום של מדעי המחשב והתכנות או את התחום של הנדסת התוכנה והתכנון?
שאלות נוספות שיש לשאול הן האם יש לך כבר ניסיון כלשהו בתחום? אם לא אולי עדיף שתעשה מסלול אקדמי באחד התחומים כדי להגדיל את סיכויי הקבלה שלך לעבטדה טובה. יש המון מתכנתים היום בשוק ויש האומרים שיש הצפה. מתכנתים טובים או כל תחום אחר במחשבים, מחייב להיות מצויין כי התחרות רבה.
יש עבודה בתחומים הללו, אך נעשה קשה יותר להתקבל אליה, ולכן אני חושבת שכדאי או להתמקד בתחום ספציפי שמעניין אותך או ללמוד ללימודים אקדמיים.
אני חושבת שבתחום המחשבים עדיין עדיף ללמוד לתואר ראשון ולא לימודי תעודות ולהתחיל משם ולא להפך. וכמובן להתקבל למוסד לימודים עם שם וןב, זה עוזר.