מסיימת כעת תואר ראשון בחינך גופני . רוצה להמשיך הלאה לתואר שני בתחום דומה . אולי תואר שני בבריאות הציבור / תואר שני בריפוי בעיסוק / או אולי תואר שני בתרפיה בתנועה . אציין שאני בת 35 ... מאוד חפצה לפתח איזשהו תאוריה או סוג של מחקר בנושא החינוך הגופני . מה יתן לי התואר בריפוי בעיסוק (אני לא אוכל להיות מרפאה בעיסוק ללא תואר ראשון בתחום - בדוק ! ) מה יתן לי תואר בבריאות הציבור ? האם כדאי להכנס לתחום של התרפיה בתנועה - יותר רגשי מאשר מוטורי (אני היום עוסקת בספורט טיפולי - לילדים עם בעיות מוטוריות )- ואם כן , נראה לכם שיש לי סיכוי עם פיתוח התחום בעתיד ? אציין שחשוב לי מאוד התזה - ברצוני להמשיך הלאה ... תודה על ההקשבה . סליחה על הבילבול !! שוש
ש
שני יונגר
תואר שני בחינוך גופני
שלום שוש,
ראשית קיים תואר שני בחינוך גופני במכון ווינגייט ויש גם תואר בגבעת וושינגטון. תוכלי לבחור גם במסלולים עם או בלי תיזה.
כל מסלול אחר באמת יקח אותך רחוק מהכיוון שנראה שאת מכוונת אליו.
אפשרות מעניינת יכולה להיות ללמוד תרפיה בתנועה, אך אלו לרוב לימודי תעודה או לימוד תואר שני שאינם מאפשרים להמשיך הלאה ללימודים גבוהים, אז בדקי זאת לעומק לפני ההחלטה. מלבד זאת, את אמורה לדעת הכי טוב אם את הטיפוס המטפל או לא, כי אם לא אז התחום הזה לא יתרום לך לעתידך.
מה את אומרת? שני
ש
שוש
תואר שני במקצועות הבריאות
שני , תודה לך !
אבל , כן רציתי כיוון שונה כיוון שכבר יש לי את החינוך הגופני , מה שכן - נדמה לי שאני רוצה "ללכת" על ריפוי בעיסוק כדי להשלים לי את החינוך הגופני , האם ידוע למישהו על התואר הזה ללא התואר הראשון ? - כמה הוא שווה ?
מאוד נהנית מהפורום , שוש
ש
שני יונגר
תואר ראשון נוסף
שלום שוש,
עד כמה שידוע לי אין מסלול הסבה ללימודי ריפוי בעיסוק, ייתכן ותוכלי לקבל פטורים בחלק מהמקצועות שלמדת בתואר הראשון, אך זה כמובן לשיקולו של המוסד האקדמי. להלן המוסדות האקדמיים המלמדים ריפוי בעיסוק שידוע לי עליהם: הקריה האקדמית אונו, אוניברסיטת חיפה, אוניברסיטת תל אביב, האוניברסיטה העברית בירושלים.
אני ממליצה לך מאוד לפנות לכולם, זה לא הרבה מוסדות לימוד ולברר מי יתן לך פטורים ואילו פטורים. חשוב לציין כי זהו תואר ראשון נוסף ולא תואר שני.