מהן המכללות שבהן שכר הלימוד הוא שכר אוניברסיטאי ? ומה הן תנאי קבלה למשפטים ועוד חוג כמו כלכלה או חשבונאות באוניברסיטאות האלה ... ??
מבקשת תשובה מהירה תודה מראש
ש
שני יונגר
שלוחות של אוניברסיטאות
שלום חנה,
ללימודי משפטים אין שלוחות אוניברסיטאיות אלא רק מכללות פרטיות.
לגבי כלכלה ולימודי חשבונאות יש מספר מכללות הפועלות בחסות אוניברסיטאות והן: מכללת עמק הירדן, אחווה, רחובות, רעננה ועוד. השאלה היא איזה אזור בארץ רלוונטי לך. תנאי הקבלה אצלם נמוכים יותר משל האוניברסיטאות. אם תוכלי למקד לאזור ספציפי יהיה פשוט יותר לתת לך פרטים מלאים על המכללות באותו אזור.
בברכה, שני
ח
חנה
אני מעדיפה באזור מרכז או צפון,
אני מעדיפה באזור מרכז או צפון, ועוד שאלה, אני רוצה להתחיל לימודים בשנה תשע"ג.. ועדיין לא נרשמתי לשום מכללה.. ומחפשת למכללות המתאימות, מתי אתם ממליצים לי להירשם .. !! והאם יש תוכניות שבהן אני יכולה ללמוד שנה ראשונה בתואר ראשון במכללה ואחר כך אעבור לאוניברסיטה ? אני מעוניינת בלימודי משפטים משולב בכלכלה או חשבונאות כאילו מסלול דו חוגי.. (אני מחפשת את המכללה ששכר הלימוד בה הוא נמוך מ מכללה פרטית, זאת אומרת שלא חייב להיות בדיוק כמו באוניברסיטה .. ) .. תודה מראש
ח
חנה
עוד יש לי הרבה שאלות
חיפשתי באתר שלכם ומצאתי כמה אפשרויות לימודים של משפטים וחשבונאות, או משפטים וכלכלה או חשבונאות וכלכלה או כלכלה וניהול עסקים, אז כך .. הראש שלי רק בחוגים אלה, אבל עדיין מתלבטת, ואני אחליט את מה ללמוד אחרי שאדע את התנאים לקבלה ושכר לימוד. וברוב המכללות שפתחתי את אתריהם .. שיש להן שכר לימוד אוניברסיטאי לא מלמדים משפטים, חוץ ממכללת צפת, ואילו אין תוכניות שהם משלבים בה משפטים ועוד חוג. כדי שתבינו אותי יותר, אני אגיד לכם את הפרטים שלי.. אני אקבל זכאות לבגרות בסוף אוגוסט מקסימום עד תחילת ספטמבר, ויש לי ציון פסיכומטרי של 561 ברב תחומי ו566 בהדגש של תחום כמותי ובמבחן יע"ל יש לי 132.. לאיזה מכללה אני ישירות מתקבלת ומה עליי לעשות ומתי להירשם? ובמיוחד למקצועות כלכלה וחשבונאות ביחד, או משפטים וכלכלה, או משפטים וחשבונאות..
חשוב לדעת .. שאני מעוניינת להתחיל בשנת תשע"ג וכבר החלטתי שאשלים ללמוד לתואר שני ישירות אחרי סיום תואר ראשון בתחום שאלמד בתואר ראשון..! תודה מראש..
ותודה על הסבלנות...
חנה
ש
שני יונגר
עוד תנאי אחד
שלום חנה,
לפי הנתונים שלך, לא תוכלי להתקבל ללימודי משפטים גם במכללות הדורשות ממוצע גבוה משמעותית (לפחות 650 בדרך כלל).
אני מניחה שתוכלי להתקבל כמעו לכל המכללות שפרטי לך למעלה לחוגים בכלכלה ומנהל עסקים. אינני יודעת אם הבגרות שלך מספקת מבחינת יחידות לימוד ריאליות, אךהתנאי לקבלה לכלל המסלולים שתארת (מלבד משפטים) הוא בגרות במתמטיקה של לפחות 4 יחל' בציון טוב.
אז בשורה התחתונה, תוכלי ללמוד באחד מהמסלולים באים אם כלל הנתונים שלך מתאימים: כלכלה, חשובנאות, מנהל עסקים (ניהול בתואר ראשון) או מסלולים משולבים אחרים של המכללות עצמן.
אנא פני לשירות של האתר כדי שתוכלי לקבל תשובות והפניות לייעוץ במכלולת עצמן במידת הצורך.
בברכה, שני
ג
גיא
יש בספיר ובעוד מקומות.
ש
שני יונגר
מכללות בחסות אקדמית באזור במרכז
שלום חנה,
אלו כלל המכללות הפועלות בחסות אקדמית של האוניברסיטאות בארץ. שימי לב שעיקרן בחסות אקדמית של האוניברסיטה הפתוחה, אך אין זה אומר כי אופי הלימודים הוא כשל האוניברסיטה הפתוחה אלא הן פועלות כמו מכללות במבנה לימודים מוגדר.
המכללה האקדמית כנרת עמק הירדן, המכללה האקדמית אחוה, המכללה האקדמית גליל מערבי, המכללה האקדמית ספיר, מכללת צפת, מכללת רחובות, מכללת רעננה, המכללה למדעים ראשון לציון, מכללת אשדוד ומכללת בת ים.
יש מספר מכללות גם באזור המרכז כפי שאת יכולה לראות כאן. את הבירורים לגבי תנאי הקבלה המדוייקים והעלויות אני מאוד ממליצה לך לעשות באמצעות השירות של האתר.