שלום אני בעלתתואר ראשון בפסיכולוגיה וקרימנולגיה משנת 98 מאוניברסיטת בר אילן עובדת שנים רבות בשירות לקוחות אף פעם לא ממש החלטתי מה אני רוצה להיות שאהיה גדולה היום מעוניינת ללמוד לתואר שני כדי לפתח את עצמי ולעשות שינוי קצת יש לך הצעות בשבילי ? איפה מתחילים אחרי כל כך הרבה זמן ? תודה
ש
שני יונגר
חייבים כיוון קצת פחות כללי
שלום שרי,
אחרי שנים רבות של ניסיון בעבודה (לא ציינת את גילך) אני חושבת שלא חייבים תמיד לעבור בשערי האקדמי בשביל הסבה מקצעוית. זאת, כי מרבית התארים האקדמיים אינם מלמדים למקצוע ומכשירים לעבודה.
אולי כדאי לך לשקול ליודי הנדסאים מסוג כלשהו או לימודי תעודה.
עם זאת, אני חייבת שתעזרי לי ותתני ליכ כיוון כללי לפחות של תחומי עניין או של תחמים בהם את טובה, כדי שנוכל להיות יותר ספציפיים בהמלצות.
האם שקלת ללכת לייעוץ מקצועי לקריירה? הם יוכלו למקד אותך על כיוון מסויים ומשם כבר קל יותר יהיה להמשיך ולהמליץ על מסלולים ועל אופציות לימודים אקדמיות או לא.
מה את אומרת?
בברכה, שני
ש
שרי
לימודים
תודה לשאלתך אני בת 36 עובדת בשירות לקוחות מתוכם 8 כעובדת מדינה עבדתי תמיד עם אנשים מחפשת בעיקר שינוי !! אין לי בעיה ללכת לייעוץ מקצועי השחיקה של עבודה שנים רבות עם אנשים היא שקשה תודה
ש
שני יונגר
דרך צלחה
שלום שרי,
שירות לקוחות הוא בהחלט תפקיד שוחק מאוד, לרוב גם העומס הוא גדול והלקוחות לא פשוטים בחלק מהמקומות.
עאשר יהי לך כיוון לתעסוקה אחרת שתרענן אותך ותשתאהבי. שווה להשקיע ביעוץ שכזה, כאשר באמת לא יודעים לאיזה כיוון ללכת.
אחת הבעיות בשחיקה קשה מהעבודה היא שכבר לא יודעים מה אוהבים לעשות במיוחד אחרי שנים רבות בתחום מסויים. בנוסף, בגיל 36 אני חושבת שלא כדאי לרוץ לזרועות האקדמיה כי בקורסים מקצועיים ייתכן ותשיגי מהר יותר את מבוקשך.
מאחלת המון הצלחה בחיפשים, אשמח לשמוע ממך שוב כשיהיה לך כיוון יותר ספציפי ותחפשי מקומות לימוד או מסלולי ם מתאימים.