שלום, כרגע אני לומדת שנה שנייה לימודי תעודה לאמנות בבית הספר לתיאטרון חזותי, ולימודי תואר ראשון ותעודת הוראה בחינוך. הייתי מעוניינת להפסיק את לימודי התעודה באמנות, ולשלב לימודי פסיכולוגיה. בתור בחינוך. אני לומדת חינוך בדוד ילין. ברצוני להמשיך ללימודי טיפול באמנות. מהם האפשרויות???
בתודה מראש
ה
הדר גולדשמידט
בדרך לטיפול באומנות, ממליצה להמשיך בחינוך
ניצן שלום, ממה שאני יודעת במכללת דוד ילין אין אפשרות לשלב לימודי פסיכולוגיה לתואר. המשמעות של המעבר בין תחומי הלימוד שאת מעוניינת לקחת הוא, שינוי מוסד לימודים. כדי לבחון אפשרות זו, עלייך לבדוק במכללות ואוניברסיטאות, באילו קורסים מכירים לך, ומשם להמשיך, אני לא מכירה לימודי פסיכולוגיה בתוך חוג לחינוך כמו שכתבת, יתכן ותוכלי ללמוד לתואר דו חוגי ואז לקחת לימודי חינוך לצד פסיכולוגיה, לדעתי כבר פספסת את שנת הלימודים הנוכחית.
לגבי המעבר עצמו, לימודי חינוך משיקים לא מעט ללימודי פסיכולוגיה, בטח אם את מכוונת לטיפול באומנות, שנפוץ יותר בקרב ילדים. במקרה זה הייתי מציעה לך לשקול שוב את צעדייך ושמור על הקו שהתחלת בו.
אשמח לענות על שאלות שבטוח עולות בעקבות תגובתי. אוסיף ואומר שניתן להגיע למרבית התחומים ממספר דרכים שונות, כך שאם את מעדיפה באופן מובהק דרך אחת על האחרת, אאחל לך בהצלחה, אני מציינת וחושבת שאת נמצאת כבר בדרך שתאפשר לך את הנתיב הזה גם כן, לשיקולך.