אני מתעניינת בלימודי הנחיית קבוצות אבל לא מוצאת מספיק מידע ברשת בשביל לבחור מקום לימודים.
אשמח לעזרה.
ש
שיר
קורס הנחיית קבוצות
הי, אני ממליצה על קורס הנחיית קבוצות של גישות, קורס פרקטי, חצי שנה, מנחים מקצוענים, מאוד מתאים לעולם הארגוני, עסקי, בהצלחה.
מ
מרב
קריטריונים לבדיקה בנוגע לקורס הנחיית קבוצות
היי, תחום הנחיית קבוצות הוא תחום שהולך ומתפתח והופך להיות כלי עבודה של ממש. יש הרבה קורסים בשוק. ממליצה לבדוק שהמוסד מוכר ולבדוק האם המיקוד של הקורס עונה על הצרכים שלך והאם ההכשרה אינה רק עיונית אלא גם מעשית המספקת כלים פרקטיים לעבודה בשטח. אני מכירה למשל את קורס הנחיית קבוצות בבית ברל והדגש שם הוא על הנחיית קבוצות בחברה מרובת תרבויות. זה כמובן מאפיין כמעט כל קבוצה בארץ וההכשרה הזו פותחת אפשרויות תעסוקה בתחומים שונים ומגוונים (ארגונים חברתיים, עסקיים, חינוכיים וטיפוליים). ממליצה לך בחום לנסות למצוא את המוסדות הרלוונטיים אליך ולבדוק ביחס לתכניות שלהם את הקריטריונים החשובים לך ואת תנאי הקבלה. בהצלחה !
ש
שני יונגר
לימודי הנחיית קבוצות
שלום שירית,
בהחלט יש מגוון של קורסים בהנחיית קבוצות, חלקם ארוכים מאוד וחלקם קצרים וממוקדים להנחייה.
עכשיו, כאשר את עומדת לקבל החלטה את חייבת לשקול מספר שיקולים והם גם חייבים להיות שיקולים כלכליים. מחירי הקורסים נעים החל מ 6000-20000 ש"ח לקורס. משך הקורסים גם הוא משתנה ונע בין חצי שנה לשנתיים.
הקורסים שונים מאוד זה מזה וגם במטרה הסופית שלהם. אשמח אם תוכלי להרחיב מעט על תעסוקתך היום, המקום אליו את שואפת להגיע באמצעות הקורס, מהו סגנון הלמידה החביב עליך, התקציב שלך וכמובן אזור מגורים בארץ.
כך יהיה לי קל יותר למקד עבורך את הנקודות הקריטיות בקורסים הרלוונטיים אליך. כמנהלת פורום אינני יכולה להמליץ על מסלול ספציפי, אך אוכל לעזור לך למקד את החיפושים במסלולים מסויימים ולא בכולם בו זמנית.
בברכה, שני
א
אתי
הנחיית קבוצות במרכז גישות
שירית שלום, מכללת גישות, מכשירה מנחי קבוצות. הקורס נמשך כחצי שנה, פעם בשבוע ברחבי הארץ.