השאלה שלי כזאת אני מתלבט ללמוד לימודים אקדמאים און ליין. האם זה שווה ללמוד און ליין? התעודה שאני אקבל תהייה שווה כמו דרך מוסד אקדמאי או שעדיף מסגרת לימודים הכוונה מכללה או אוניברסיטה? תודה לעוזרים!!!
ה
הדר גולדשמידט
לימודים מתוקשבים
רגב שלום, תחום ההוראה המתוקשבת מאוד מתקדם היום, במרבית האונברסיטאות מתקיימים קורסים שלמים און ליין. הדרישה האקדמית והתוכן הנלמדים לא נופל או עולה על התכנים באקדמיה, כך שזה נתון כשלעצמו לא מלמד. איפה בחנת את האפשרות? מה חשבת ללמוד? למקצוע יש השפעה גם כן.
בברכה,
הדר גולדשמידט - ייעוץ לימודים ותעסוקה 052-6969745 JobCoach
R
Regev
לימודים און ליין
עדיין לא השקעתי מאמץ לחיפוש בית ספר כי קודם אני רוצה לדעת אם זה משתלם ושווה ערך כמו מוסד אקדמי.ושבעתיד לא הייה לי בעייה עם זה לגביי עבודה . אני לא רוצה שהייה רשום בתעודה קיבל את זה דרך לימודי און ליין ושלא יקחו אותי רציני כי זה ממש חשוב לי. אני מעוניין ללמוד הנדסאי תוכנה.
ה
הדר גולדשמידט
לימודי הנדסאי ולימודים און ליין
רגב, שוב שלום, לימודי הנדסאים ממה שאני יודעת לא מכווננים/מתוקשבים, ז"א לא מתקיימים במתכונת מלאה און ליין. (אני מוסיפה מילות מפתח רלוונטיים, שתוכל להמשיך לחקור) יש קורסים שנערכים און ליין לצד לימודים טכניים פרקטיים. קורסים מכווננים נכנסים יותר ויותר, בכל מוסד אקדמי המינון משתנה בהתאם לגישה של המוסד.
לימודי הנדסאי נלמדים בשתי מסגרות: יום וערב לעובדים, שווה לך לבדוק את האפשרות של הערב במספר מקומות, עם דגש על גישת המוסד לקורסים מכווננים, כך יהיה לך גם קל לבחור מוסד.
לסיכום, שתי נקודות חשובות: התעודה לא צריכה להיות שונה, ההסמכה היא שקובעת, לשים לב אם זה עומד בהסמכה של מה"ט, או מקבילה מספקת. לימודים בתחום התוכנה לצד ניסיון בשטח וחשוב מאוד לשלב, גם במחיר סטאז'- התנדבות, יעזרו לך לא להתעכב במעבר מהלימודים לקריירה.
מקווה שהקפתי הכל, אתה כמובן מוזמן להוסיף לשאול, אם נותרו פינות לא סגורות. בהצלחה :)
הדר גולדשמידט - ייעוץ לימודים ותעסוקה 052-6969745 JobCoach