היי, לפני כחודשיים סיימתי צבא.. אני עובדת בעבודה מועדפת ואני נירשמתי לקורס פסיכומטרי של SMART. אני מתלבטת בין לימודים והייתי רוצה עזרה בבחירה.
אני טובה ביחסים בין אישיים ועשיתי מבחן באינטרנט בקשר לעדיפות מקצוע לפי אישיות יצא לי תחומים כמו פסיכולוגית פסיכיאטרית ועובדת סוציאלית.. ירדתי מהמקצוע של הפסיכולוגית מכיוון שההשלמות שאני יצטרך לעשות והכספים שאני יצטרך להוציא לא באים בחשבון.
חשבתי על עובדת סוציאלית אבל חברה אמרה שהמקצוע כושל ולא בטוח מבחינת עבודות בחוץ...
אני לא יודעת מה לעשות, מצד אחד רוצה ללכת עם מה שאני אוהבת מצד שני אני רוצה מקצוע בפחות הוצאות.. HELP!!!
ש
שני יונגר
עבודה סוציאלית
שלום פרח,
לימודי עבודה סוציאלית הם לאנשים אשר בנפשם לסייע לזולת. זה מאוד לא נכון עניין הביטחון התעסוקתי, אלא שיש בעיה אחרת במקצוע והיא שמרבית התפקידים אינם במשרה מלאה ולכן בסופו של דבר מרבית העובדים הסוציאליים עובדים מאוד קשה בשתיים או שלוש עבודות.
עם זאת הכלים והכישורים של העובד הסוציאלי נותנים הרבה מעבר לאפשרות להיות עובדת סוציאלית במחלקת הרווחה בעיריות ויש אפשרויות רבות מאוד בעמותות השונות, אף בתפקידים ניהוליים.
אם זה מה שאת רוצה לעשות אז לכי על זה ולא תתחרטי, אבל אם את רוצה ללמוד לתואר בו בעתיד תרוויחי משכורות גבוהות מאוד זה כנראה לא המסלול הנכון, לצערי זו האמת.