היי, אשמח לדעת אילו לימודים ניתן ללמוד תוך כדי עבודה במשרה מלאה ובאילו מוסדות. בעיקרון אני נוטה יותר ללימודי מדעי החיים (ביולוגיה, ביוטכנולוגיה וכו') אבל מתוך מה שהבנתי אין אפשרות ללמוד זאת במסגרת לימודי ערב (או שמא אני טועה?).
ש
שני יונגר
מסלול לימודי ערב
שלום מיקה,
לימודים אלו לרוב נלמדים במסלולי בוקר, עם זאת תוכלי ללמוד לתואר ראשון במדעי החיים (דהיינו ביולוגיה) באוניברסיטה הפתוחה במסלול ערב גמיש.
בברכה, שני
מ
מיקה
לימודי ערב \ מסלול קריירה המשך..
תודה על ההמלצה... אך רציתי לדעת יותר בכיוון של לימודי ערב או קריירה, אילו מקצועות ניתן ללמוד במסלולים כאלה? באיזה מוסדות ניתן ללמוד? האם יש אופציה ללימודי ערב באוניברסיטאות או שרק במכללות? (בעיקרון אני שואלת על אזור המרכז- מכללת אפקה, אורט הרמלין נתניה, מכללת ת"א-יפו וכו'...)
ש
שני יונגר
לימודי ערב
שלום מיקה,
לימודי ערב מאפיינים בעיקר את המכללות, אשר יכולות להציע תוכניות לימוד גמישות הרבה יותר מאלה של האוניברסיטאות. עם זאת, האוניברסיטה הפתוחה מציעה מסלול המיועד לסטודנטים עובדים שאמנם אורך מספר שנים גדול יותר מתואר ראשון במכללה או באוניברסיטה במסלולים סגורים, אך גם מאפשר עבודה במשרה מלאה במקביל ללימודים.
לגבי מכללות המציעות מסלול לימודי ערב תוכלי למצוא את: אפקה, המכרז ללימודים אקדמיים, איראל, המכללה למנהל, האקדמית נתניה, קרית אונו ועוד. כך שהאופציות שלך רבות.
עכשיו את רק צריכה לפנות אליהם ולעשות ברור לגבי התארים המוצעים, מחירים ועוד. אני מציעה שתעזרי בשירות של האתר לשם כך.