שלום. אני סיימתי תואר ראשון בפסיכולוגיה ארגונית. ומאוד רוצה להתקדם בחיים. תואר שני במנהל עסקים או פסיכולוגיה אני לא חולמת אפילו לעשות. בגלל מצב כלכלי קשה. בבקשה תמליצו לי על דרך שאני יכולה לסלול לעצמי. חשבתי על קורס: הנחיית קבוצות. זה ממש יכול לעזור בתחום מדעי החברה. איזה עוד קורסים תמליצו לי? מוסדות מתאימים? תודה!
ש
שרון אשד
לימודי המשך לאחר תואר ראשון
היי אינגריט, את יכולה גם לברר אודות קורסים בייעוץ ארגוני. ישנם קורסים בתחום הזה ולא בהכרח תארים, וזאת ניתן ללמוד באוניברסיטאות השונות. כמו כן, את יכולה לבדוק אפשרות ללמוד קורס באימון עסקי (נשמע שהכיוון הוא יותר עבודה עם ארגונים, או שאני טועה?) ומשם להתפתח. הנחיית קבוצות זה קורס נהדר שיכול גם לתרום לך מבחינת העברת מסרים לקבוצה. היכן את רואה עצמך משתלבת? מה מעניין אותך?
שרון אשד,, מאמנת אישית ואקדמית, 0508273723
א
אינגריט
תודה רבה על התשובה...
אני האמת לא כלכך אהבתי את התחום ארגוני. אני יותר מתחברת לתחום עם ילדים. האמת שאני ממש הלכתי לעיבוד עם כל היצע שיש בשוק השכלת המשך. תואר שסיימתי לא ממש נתן לי יכולת לעבוד עם ילדים וגם להתפרנס טוב. לכן אני חושבת הרבה על לימודי המשך.
ש
שרון אשד
בשמחה
מה עם ילדים? לאיזה כיוון? לכיוון של חינוך, טיפול, פסיכולוגיה? נראה כי ראשית עלייך להתמקד במה מעניין אותך, מה את רוצה, מבלי להתייחס כרגע להיצע שיש בחוץ. תסתכלי פנימה ומשם תצאי החוצה. בהתאם למה שאת רוצה ומה שמרתק אותך, תתחילי לחפש בחוץ-לימודים, עבודה וכיו"ב. את יותר ממוזמנת ליצור עימי קשר, במידת הצורך. בברכה, שרון אשד, מאמנת אישית ואקדמית, 0508273723